mercedes-benz-vito-tourer-hero-mobiel

Mercedes-Benz Vito Tourer

De beste voor personenvervoer
Hoe wilt u de Vito Tourer rijden?

Kopen vanaf

€ 36.795

Mercedes-Benz Vito Tourer: maakt uw leven makkelijker

De Vito Tourer is ontwikkeld om in elke situatie ingezet te kunnen worden, zonder dat dit ten koste gaat van de veelzijdigheid, het comfort en de kwaliteit die u van Mercedes-Benz gewend bent. Met een brandstofverbruik vanaf 6,0 liter per 100 km is hij zuiniger dan ooit en draagt hij met elke gereden kilometer duurzaam bij aan uw succes. En om ervoor te zorgen dat u nog veiliger op uw bestemming aankomt, beschikt hij dankzij talrijke innovatieve assistentie- en veiligheidssystemen, zoals ATTENTION ASSIST en de Zijwindassistent, standaard over een hoge mate van veiligheid. Wat u ook van plan bent, met de Vito Tourer BASE, PRO of SELECT en de keuze uit voorwiel-, achterwiel- of vierwielaandrijving hebben wij altijd een passend voertuig voor u. De Vito Tourer staat namelijk altijd voor u klaar en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. 

Proefrit maken in een Vito Tourer?

Interesse in een Vito Tourer?

Bekijk onze serviceabonnementen

Een Mercedes-Benz Vito Tourer kopen bij Wensink

Als officiële Mercedes-Benz dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het allerbeste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. Zo bieden wij u de meest aangename ervaring. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Vito Tourer, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Mercedes-Benz Vito Tourer…dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz Vito Tourer

Mercedes-Benz Vito Tourer Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz Vito Tourer , zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz Vito Tourer. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Mercedes-Benz Vito Tourer Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz Vito Tourer leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz Vito Tourer Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz Vito Tourer Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz Vito Tourer leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Mercedes-Benz Vito Tourer Onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz Vito Tourer. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz Vito Tourer zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-vito-tourer-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wilt u ruimte in uw tourer dan kan de Vito Tourer een goede uitkomst bieden. Wanneer u opzoek bent naar een compacte tourer dan is de Citan Tourer een hele goede keuze.  Nog meer ruimte gewenst dan de Vito? Bekijk dan eens de Sprinter Tourer. Wanneer u wilt overschakelen naar elektrisch rijden bekijk dan de eVito Tourer.