mercedes-benz-sprinter-tourer-hero-mobiel

Mercedes Sprinter Tourer

Een combinatie van ruimte en comfort
Hoe wilt u de Sprinter Tourer rijden?

Kopen vanaf

€ 39.625

Mercedes-Benz Sprinter Tourer: Enorm betrouwbaar

Met de Sprinter kiest u voor een voertuig dat al meer dan twintig jaar bewijst een goed renderende investering te zijn. De nieuwe Sprinter zet dit succesverhaal voort met bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid. Dankzij de vele uitvoeringen, de flexibele stoelconfiguratiemogelijkheden en de uitrustingen kan de Tourer exact op de vervoerstaak worden afgestemd. Met de lange carrosserielengte en het hoge dak kunnen de passagiers van optimaal ruimtecomfort genieten. 

Proefrit maken in een Sprinter Tourer?

Interesse in een Sprinter Tourer?

Bekijk onze serviceabonnementen

Een Mercedes-Benz Sprinter Tourer kopen bij Wensink

Een nieuwe Mercedes-Benz Sprinter Tourer kopen?

Bent u op zoek naar een bedrijfswagen voor uw bedrijf waarmee u zelf kunt kiezen hoe u hem wilt rijden? Dan heeft Wensink de Mercedes-Benz Sprinter Tourer voor u. Door de grootte van de Sprinter kunt u gemakkelijk veel personeel tegelijk vervoeren. Bij Wensink kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met uw Sprinter Tourer, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Kom langs bij Wensink en bekijk wat voor u de mogelijkheden zijn. 

Gebruikte Mercedes-Benz Sprinter Tourer kopen?

Toch liever een gebruikte Sprinter Tourer? Ook dit is mogelijk bij Wensink. Wij hebben een groot assortiment op voorraad, kom langs bij Wensink en bespreek met één van onze verkopers de mogelijkheden. 

Certified Mercedes-Benz Sprinter Tourer kopen?

Toch liever een Mercedes-Benz Sprinter Tourer kopen met Mercedes-Benz Certified? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz Sprinter Tourer

Mercedes-Benz Sprinter Tourer Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz Sprinter Tourer , zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz Sprinter Tourer. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Mercedes-Benz Sprinter Tourer Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz Sprinter Tourer leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz Sprinter Tourer Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz Sprinter Tourer onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz Sprinter Tourer. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz Sprinter Tourer zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-sprinter-tourer-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wilt u veel ruimte in uw tourer dan kan de Sprinter Tourer een goede uitkomst bieden. Wanneer u opzoek bent naar een compacte tourer dan is de Citan Tourer of de Vito Tourer een hele goede keuze. Wanneer u wilt overschakelen naar elektrisch rijden bekijk dan de eVito Tourer.