mercedes-benz-v-klasse-hero-mobiel

Mercedes V-Klasse

Revolutionair op elk gebied
Hoe wilt u de Mercedes-Benz V-Klasse rijden?
De V-Klasse heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 65.818

Mercedes-Benz V-Klasse: Voor rijplezier

Met de V-Klasse biedt Mercedes-Benz u een ruime personenwagen voor zowel de particulier als zakelijke rijder. De V-Klasse kenmerkt zich door de flexibele en rendabele inzet, en beschikt over vele uitmuntende eigenschappen zoals flexibiliteit, duurzaamheid en kwaliteit. Ook in financieel opzicht is de V-Klasse erg aantrekkelijk. Dit heeft mede te maken met zijn optimale inzetbaarheid, lage bedrijfskosten en uiterst flexibele financieringsmogelijkheden. Daarnaast zorgt het comfortabel afgestelde onderstel in combinatie met het hoogwaardige interieur voor een hoog rijcomfort. 

Proefrit maken in een V-Klasse?

Interesse in een V-Klasse?

Bekijk onze serviceabonnementen

Mercedes-Benz V-Klasse uitvoeringen

Een Mercedes-Benz V-Klasse kopen bij Wensink

Een nieuwe Mercedes-Benz V-Klasse kopen?

Bent u op zoek naar een bedrijfswagen voor uw bedrijf waarmee u zelf kunt kiezen hoe u hem wilt rijden? Ben u echt op zoek naar flexibiliteit, duurzaamheid en kwaliteit? Dan heeft Wensink de Mercedes-Benz V-Klasse voor u. Bij Wensink kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met uw V-Klasse, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Kom langs bij Wensink en bekijk wat voor u de mogelijkheden zijn.

Gebruikte Mercedes-Benz V-Klasse kopen?

Toch liever een gebruikte V-Klasse? Ook dit is mogelijk bij Wensink. Wij hebben een groot assortiment op voorraad, kom langs bij Wensink en bespreek met één van onze verkopers de mogelijkheden. 

Certified Mercedes-Benz V-Klasse kopen?

Toch liever een Mercedes-Benz V-Klasse kopen met Mercedes-Benz Certified? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz V-Klasse

Mercedes-Benz V-Klasse Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz V-Klasse, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz V-Klasse. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz V-Klasse Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz V-Klasse leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Mercedes-Benz V-Klasse Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz V-Klasse Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz V-Klasse leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Mercedes-Benz V-Klasse onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz V-Klasse. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Mercedes-Benz in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz A-Klasse zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-v-klasse-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz

Wanneer u opzoek bent naar een luxe Mercedes-Benz van is de V-Klasse uitermate geschikt voor u. Bent u op zoek naar een andere auto met bijvoorbeeld een hoge instap dan is de B-Klasse wellicht iets voor u. Bent u meer opzoek naar een limousine of een estate dan kan de C-Klasse limousine of de E-Klasse Estate wat voor u zijn. Toch liever een ander model met hoge instap gewenst? Dan bent u bij de GLB of de GLC aan het juiste adres. Besluit u toch over te stappen op elektrisch rijden dan is de EQV of misschien wel de nieuwe EQS iets voor u!