mercedes-benz-gle-coupe-hero-mobiel

Mercedes GLE Coupé

Gaat uit van innerlijke kracht
Hoe wilt u de Mercedes-Benz GLE Coupé rijden?
De GLE Coupé heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 108.661

Mercedes-Benz GLE Coupé: Beauty van buiten, Elegant van binnen 

De Mercedes-Benz GLE Coupé biedt diverse verbeteringen en functies die de rijervaring optimaliseren. Een opvallend kenmerk is de verbeterde spraakassistent, die nu reageert op een breder scala aan spraakcommando's. Daarnaast is draadloos Apple CarPlay en Android Auto standaard aanwezig, zodat u naadloos verbinding kunt maken met uw mobiele apparaten. Het Burmester-geluidssysteem zorgt voor een meeslepende Dolby Atmos-geluidservaring. Bovendien zijn alle motoren van de GLE Coupé krachtiger geworden na de facelift, vooral de GLE 400e 4Matic die nu 41 extra pk's levert.

Om de sportieve uitstraling van de GLE Coupé te versterken, heeft Mercedes-Benz het AMG Line-pakket standaard gemaakt. Hierdoor beschikt het model over een opvallende grille met meerdere Mercedes-logo's, AMG-aankleding in de voorbumper en een diffuser in de achterbumper. Ook zijn er twee nieuwe lakkleuren toegevoegd, samen met lichtmetalen velgen in 19- en 20-inch formaat. Het sportieve karakter van de GLE Coupé wordt extra benadrukt door het nieuwe AMG Line-pakket met 21-inch velgen.

Bovendien heeft Mercedes het volledige GLE-modellengamma voorzien van elektrificatie, inclusief zowel mild hybride als plug-in hybride versies. De mild hybride variant maakt gebruik van een 48-volt boordsysteem om energie terug te winnen tijdens het uitrollen en om de verbrandingsmotor te ondersteunen. De plug-in hybride heeft een WLTP-actieradius van 109 kilometer en wordt geleverd met een standaard 11 kW-boordlader, met de optie voor een 60 kW DC-snellader.

Proefrit maken in een GLE Coupé?

Interesse in een GLE Coupé?

Bekijk onze serviceabonnementen

Mercedes-Benz GLE Coupé uitvoeringen

Een Mercedes-Benz GLE Coupé kopen bij Wensink

Nieuwe Mercedes-Benz GLE Coupé kopen?

Op zoek naar een sportieve SUV met een strakke afwerking? Wensink heeft voor u de GLE-coupé. De sportieve versie van de GLE. Bij Wensink is dit al mogelijk vanaf 103.329. Bij ons kunt u terecht met alles wat te maken heeft met uw GLE Coupé, van aanschaf en lease tot verzekeringen en service. Wij zien u graag bij ons verschijnen en u kunt met één van onze verkopers uw droom GLE Coupé realiseren. De GLE Coupé is er ook in een Hybride versie. 

Gebruikte Mercedes-Benz GLE Coupe kopen? 

Toch liever op zoek naar een GLE Coupé occasion? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Neem een kijkje op onze occasion pagina of neem contact met ons op. Ook hebben wij de GLE met Plug In Hybride als occasion op voorraad.
 

Certified Mercedes-Benz GLE Coupé kopen?

Op zoek naar een Gebruikte GLE Coupé met Mercedes-Benz Certified? Die hebben wij ook staan bij Wensink. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz GLE Coupé

Mercedes-Benz GLE Coupé Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz GLE Coupé, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz GLE Coupé. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz GLE Coupé Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz GLE Coupé leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen

Mercedes-Benz GLE Coupé Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz GLE Coupé Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz GLE Coupé leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Mercedes-Benz GLE Coupé onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz GLE Coupé. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz GLE Coupé zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-gle-coupe-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wanneer u opzoek bent naar een Mercedes-Benz met een hogere instap dan is de GLE Coupé uitermate geschikt voor u. Bent u op zoek naar een andere auto met een hoge instap dan is de B-Klasse wellicht iets voor u. Besluit u liever een Limousine te willen dan kan de C-Klasse Limousine wat voor u zijn. Wilt u graag veel kofferbak ruimte dan kan de E-Klasse Estate een mooie uitkomst bieden. Besluit u over te stappen op elektrisch rijden dan is de EQA of misschien wel de nieuwe EQS iets voor u