mercedes-benz-citan-tourer-hero-mobiel

De nieuwe Mercedes Citan Tourer

De nieuwe Citan Tourer: geeft voor u altijd alles
Hoe wilt u de Mercedes-Benz Citan Tourer rijden?
De Citan Tourer heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 22.365

Mercedes-Benz Citan Tourer: Weet wat hem te doen staat

Met de Citan Tourer biedt Mercedes-Benz u een personenwagen op basis van een compacte bestelwagen voor zowel de particuliere als zakelijke markt. De Citan kenmerkt zich dan ook primair door een robuust uiterlijk, alsmede een flexibele en rendabele inzet en beschikt over vele uitmuntende eigenschappen als betrouwbaarheid, kwaliteit, veiligheid, flexibiliteit, duurzaamheid. Ook in financieel opzicht is de Citan een waardevolle aanwinst. Daarvoor zorgen onder andere de lage bedrijfskosten, de optimale inzetbaarheid, een aantrekkelijke prijsstelling en uiterst flexibele financieringsmogelijkheden. Daarbij zorgen het fijn afgestelde onderstel en het hoogwaardige interieur met ergonomisch bedieningsconcept voor hoog rijcomfort. 

Proefrit maken in een Citan Tourer?

Interesse in een Citan Tourer?

Bekijk onze serviceabonnementen

Een Mercedes-Benz Citan Tourer kopen bij Wensink

Een nieuwe Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen kopen?

Bent u op zoek naar een kleine compacte bedrijfswagen voor uw bedrijf? Dan heeft Wensink de Mercedes-Benz Citan Tourer voor u. Door zijn kleine en compacte formaat, maar toch een aantal extra zitplaatsen is de Citan Tourer ideaal voor dagelijks personenvervoer. Bij Wensink kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met uw Citan Tourer, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Kom langs bij Wensink en bekijk wat voor u de mogelijkheden zijn. 

Gebruikte Mercedes-Benz Citan Tourer kopen?

Toch liever een gebruikte Citan Tourer? Ook dit is mogelijk bij Wensink. Wij hebben een groot assortiment op voorraad, kom langs bij Wensink en bespreek met één van onze verkopers de mogelijkheden. 

Certified Mercedes-Benz Citan Tourer kopen?

Toch liever een Mercedes-Benz Citan Tourer kopen met Mercedes-Benz Certified? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Mercedes-Benz Citan Tourer Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz Citan Tourer , zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz Citan Tourer. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Mercedes-Benz Citan Tourer Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz Citan Tourer leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz Citan Tourer Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz Citan Tourer Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz Citan Tourer leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Mercedes-Benz Citan Tourer onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz Citan Tourer. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz Citan Tourer zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-citan-tourer-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wanneer u opzoek bent naar een compacte tourer dan is de Citan een hele goede keuze. Wilt u liever meer ruimte in uw tourer dan kan de Vito Tourer een goede uitkomst bieden. Nog meer ruimte gewenst? Bekijk dan eens de Sprinter Tourer. Wanneer u wilt overschakelen naar elektrisch rijden bekijk dan de eVito Tourer.