mercedes-benz-eqb-hero-mobiel

Mercedes-Benz EQB

Geeft elektrisch rijden een nieuwe dimensie 
Hoe wilt u de Mercedes-Benz EQB rijden?
De EQB heeft een bijtelling van 16%

Kopen vanaf

€ 59.917

Private lease

€ 789

Zakelijke lease

€ 819

Mercedes-Benz EQB: Met zeven zitplaatsen geschikt voor iedereen

Of het nu gaat om een groep mensen of een grote transportbehoefte, de nieuwe Mercedes-Benz EQB brengt uitzonderlijk veel ruimte met zich mee dankzij de 7 volwaardige zitplaatsen. Samen in combinatie met de maximale 1710 liter bagageruimte en het MBUX-multimediasysteem zorgen ervoor dat u elektrisch rijden op een heel nieuwe wijze kunt ervaren.

Met de Mercedes-EQB kunt u tot 503 km (WLTP)1 rijden op één volledige lading. Wanneer uw accu toch leeg raakt hoeft u nooit lang te wachtten voordat u weer onderweg kan. Laden bij de EQB gaat nóg sneller met gelijkstroom (DC) bij snellaadstations, zo laadt u de accu van 10 naar 80% al op in slechts 32 minuten.

Proefrit maken in de EQB?

Interesse in de EQB?

Bekijk onze serviceabonnementen

De nieuwe Mercedes-Benz EQB, ervaar 'm vanaf nu bij bij Wensink!

Mercedes-Benz presenteert de nieuwe EQB welke volledig elektrisch aangedreven is en alles in huis heeft om aan uw grote transportbehoefte te voldoen, zeker als u overweegt om 'm als optionele zevenzitter samen te stellen. De consumentenprijs begint al bij €57.013 voor de EQB 250 Business Line (140 kW / 190 PK). 

Interesse of kennis maken met de EQB?
Heeft u interesse of wilt u kennis maken met de EQB in één van onze showrooms? Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar om kennis te laten maken met de wereld van Mercedes-EQ.

Bewonder de nieuwe Mercedes-Benz EQB vanaf nu in onze showrooms!

nieuwe-mercedes-benz-eqb-showroom-media-1
mercedes-benz-eqb-slider-6

De elektrische zevenzitter

Dankzij het ruime interieur van de Mercedes-Benz EQB kan u er optioneel voor kiezen om 'm als zevenzitter uit te voeren. De 2-tal afzonderlijke plaatsen op de derde zitrij bieden u het beste comfort als deze worden ingezet aan personen met een lengte tot 1,65 meter. Heeft u jongere kinderen en wilt u deze plaats laten nemen op een kinderzitje op de derde zitrij? Geen probleem! Ook deze mogelijkheid heeft u in de EQB.

Net als de twee voorste zitrijen biedt de derde zitrij dezelfde veiligheiduitrustingen, zoals uittrekbare hoofdsteunen, veiligheidsgordels met gordelspanner en gordelkrachtbegrenzer op alle buitenste zitplaatsen.

Mercedes-Benz EQB uitvoeringen

Een Mercedes-Benz EQB kopen bij Wensink

Nieuwe Mercedes-Benz EQB kopen?

Op zoek naar een ruime nieuwe Mercedes-Benz EQB en twijfelt u om elektrisch te gaan rijden? Bij Wensink is dit mogelijk. Bij ons kunt u terecht met alles wat te maken heeft met uw EQB, van aanschaf en lease tot verzekeringen en service. Wij zien u graag bij ons verschijnen en u kunt met één van onze verkopers alle nodige informatie verkrijgen die u nodig bent en uw droom EQB realiseren. 

Gebruikte Mercedes-Benz EQA kopen? 

Altijd al elektrisch willen rijden, maar niet een splinternieuwe elektrische Mercedes-Benz willen aanschaffen? Dit begrijpen wij bij Wensink, hiervoor hebben wij voor u de EQB Occasion. Neem een kijkje op onze occasion pagina of neem contact met ons op. 
 

Certified Mercedes-Benz EQB kopen?

Op zoek naar een Gebruikte EQB met Mercedes-Benz certified? Die hebben wij ook staan bij Wensink. Wat houd certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz EQB

Elektrisch Rijden, Wat houd het in?

Wat is Elektrisch rijden precies? Elektrisch rijden is het rijden in een auto die word aangedreven door elektro motoren. Om deze elektromotoren te laten werken ligt er een accu op de bodem van uw elektrische auto. Dit zorgt ervoor dat de elektromotoren hun aandrijving krijgen waardoor u kunt rijden. 

Waarom elektrisch rijden? Over het algemeen is elektrisch rijden goedkoper dan rijden in een benzine of diesel auto. zo betaald u voor een liter benzine meer dan voor stroom. Nog meer voordelen van een elektrische auto is de bijtelling, dit maakt het voor zakelijk rijden extra interessant.

Nog meer specifieke informatie over elektrisch rijden kunt u hieronder vinden door op de volgende knop te klikken.

Laadpalen en oplossingen, voor thuis of op uw werk

Wensink helpt u graag om aangenaam onderweg te zijn, zo ook als het gaat om elektrisch rijden. Wanneer u via Wensink een laadoplossing aanschaft, regelen wij samen met onze installateur, dat uw gewenste situatie gerealiseerd wordt. Kies bijvoorbeeld voor een montage aan de muur óf op een paal, maar u krijgt ook de keuze of u gebruik wilt maken van de Wensink Laadpas. 

Wensink heeft voor u de beschikking over de volgende elektrische laadpunten voor thuis of op een locatie naar wens.

Mercedes-Benz EQB Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz EQB, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz EQB. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz EQB Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz EQB leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz EQB Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz EQB Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz EQB leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Mercedes-Benz EQB onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz EQB. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz EQB zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-eqb-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Besluit u over te stappen op elektrisch rijden dan is de EQB een uitstekende keuze. Wanneer u opzoek bent naar een compacte Mercedes-Benz is de A-Klasse misschien wel geschikt voor u. Bent u op zoek naar een andere auto met bijvoorbeeld een hogere instap dan is de B-Klasse wellicht iets voor u. Bent u meer opzoek naar een Limousine dan kan de C-Klasse Limousine wat voor u zijn. Toch liever een hogere instap gewenst? Dan bent u bij de GLB of de GLC aan het juiste adres. 

1 De actieradius is afhankelijk van de configuratie van het voertuig.