mercedes-benz-gla-hero-mobiel

De Mercedes GLA

Zeer ontspannen overal naartoe
Hoe wilt u de Mercedes-Benz GLA rijden?
De GLA heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 56.696

Private lease

€ 619

Mercedes-Benz GLA: Voor de avonturen van het leven

Maak kennis met de vernieuwde Mercedes-Benz GLA. Na drie jaar op de markt krijgt de tweede generatie GLA SUV enkele lichte maar vooral belangrijke wijzigingen in het interieur en exterieur: een aantal wijzigingen in de voor- en achterbumper, nieuwe lakkleuren, vier nieuwe velgontwerpen en upgrades in de interieur- en veiligheidsuitrusting. De veiligheidsupdates omvatten de volgende generatie Park-pakket met lengteparkeerhulp en 360-gradenweergave bij camera-ondersteund parkeren. Nieuw is ook de optie voor een aanhangerrangierassistent. 

Alle GLA-versies hebben een elektrisch systeem en zijn uitgerust met een dubbele koppelingstransmissie met zeven of acht versnellingen. Voor wie op zoek is naar een nog efficiëntere GLA is de vernieuwde GLA 250e Plug-In Hybride dé beste keuze voor u. Door de extra geëlektrificeerde aandrijflijn van 80 kW (109 pk) is het mogelijk om autoritten tot 62 á 70 kilometer volledig elektrisch te rijden.

Proefrit maken in een GLA?

Interesse in een GLA?

Bekijk onze serviceabonnementen

Mercedes-Benz GLA uitvoeringen


 

Een Mercedes-Benz GLA kopen bij Wensink

Nieuwe Mercedes-Benz GLA kopen?

Op zoek naar een nieuwe Mercedes-Benz GLA? Bij Wensink is dit mogelijk. Bij ons kunt u terecht met alles wat te maken heeft met uw GLA, van aanschaf en lease tot verzekeringen en service.  Wij zien u graag bij ons verschijnen en u kunt met één van onze verkopers uw droom GLA realiseren. De Mercedes-Benz GLA is er ook in een plug in hybride. Daarover kunt u meer op onze site vinden

Mercedes-Benz GLA occasion kopen? 

Toch liever op zoek naar een GLA Occasion? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Neem een kijkje op onze occasion pagina of neem contact met ons op. Wij hebben de Mercedes-Benz GLA occasions ook in een plug in hybride. Daarover kunt u meer op onze site vinden.

Certified Mercedes-Benz GLA kopen?

Op zoek naar een Gebruikte GLA met Mercedes-Benz certified? Die hebben wij ook staan bij Wensink. Wat houd certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz GLA

Mercedes-Benz GLA Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz GLA, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz GLA. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz GLA Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz GLA leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz GLA Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz GLA Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz GLA leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Mercedes-Benz GLA onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz GLA. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz GLA zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-gla-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wanneer u opzoek bent naar een compacte Mercedes-Benz is de GLA uitermate geschikt voor u. Bent u op zoek naar een andere auto met bijvoorbeeld een hogere instap dan is de B-Klasse wellicht iets voor u. Bent u meer opzoek naar een Limousine dan kan de C-Klasse Limousine wat voor u zijn. Toch liever een hogere instap gewenst? Dan bent u bij de GLB of de GLC aan het juiste adres. Besluit u over te stappen op elektrisch rijden dan is de EQA of misschien wel de nieuwe EQS iets voor u