mercedes-benz-eqa-hero-mobiel

Mercedes EQA

Voor de echte liefhebbers van desgin
Hoe wilt u de Mercedes-Benz EQA rijden?
De EQA heeft een bijtelling van 16%

Kopen vanaf

€ 48.190

Private lease

€ 659

Zakelijke lease

€ 768

Mercedes-Benz EQA: Fascinerende techniek voor een geheel nieuwe rijervaring

Bij Mercedes-Benz draait het niet alleen om vooruitgang, maar ook om perfectie. De nieuwe facelift van de Mercedes-Benz EQA laat zien dat zelfs subtiel vernieuwde details een wereld van verschil kunnen maken. Met trots introduceren we de vernieuwde gefacelifte Mercedes-Benz EQA.

Wat betreft de facelift van de EQA is deze verfijnd en eigentijds zonder ingrijpende veranderingen. Mercedes-Benz heeft de horizontale sierdelen uit het tussenliggende Black Panel verwijderd, om plaats te maken voor een speels patroon met het iconische Mercedes-sterrenembleem. Hierdoor nadert de EQA visueel de elegantie van modellen zoals de EQE en EQS. Daarnaast hebben de koplampen een subtiel gewijzigde lichtsignatuur gekregen.

Een blik in het interieur van dit elektrische duo onthult een reeks nieuwe innovaties. De EQA wordt uitgerust met nieuwe stuurwielen met aanraakgevoelige knoppen, waardoor uw rijervaring nog intuïtiever wordt. Daarnaast zijn er nieuwe houten sierdelen beschikbaar om uw interieur te personaliseren. Een opmerkelijke verbetering komt in de vorm van het vernieuwde MBUX-multimediasysteem, dat nu standaard is.

De voorgaande versie van de EQA bood een bereik tot 524 kilometer, door de inzet van efficiënter rubber met lagere rolweerstand is het bereik vergroot tot maar liefst 560 kilometer. Dit betekent dat u met vertrouwen kunt rijden, wetende dat u genoeg kilometers heeft om uw bestemming te bereiken.

Proefrit maken in een EQA?

Interesse in een EQA?

Bekijk onze serviceabonnementen

Mercedes-Benz EQA uitvoeringen

Een Mercedes-Benz EQA kopen bij Wensink

Nieuwe Mercedes-Benz EQA kopen?

Op zoek naar een nieuwe elektrische Mercedes-Benz? Wensink heeft voor u de EQA. Twijfelt u om elektrisch te gaan rijden? Onze verkoop medewerkers beantwoorden graag al uw vragen betreft elektrisch rijden. Ook kunt u bij ons kunt u terecht met alles wat te maken heeft met uw EQA, van aanschaf en lease tot verzekeringen en service. Wij zien u graag bij ons verschijnen en u kunt met één van onze verkopers alle nodige informatie verkrijgen die u nodig bent en uw droom EQA realiseren. 

Gebruikte Mercedes-Benz EQA kopen? 

Altijd al elektrisch willen rijden, maar niet een splinternieuwe elektrische Mercedes_benz willen aanschaffen? Dit begrijpen wij bij Wensink, hiervoor hebben wij voor u de EQA Occasion. Neem een kijkje op onze occasion pagina of neem contact met ons op. 

Certified Mercedes-Benz EQA kopen?

Op zoek naar een Gebruikte EQA met Mercedes-Benz Certified? Die hebben wij ook staan bij Wensink. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz EQA

Elektrisch Rijden, Wat houd het in?

Wat is Elektrisch rijden precies? Elektrisch rijden is het rijden in een auto die word aangedreven door elektro motoren. Om deze elektromotoren te laten werken ligt er een accu op de bodem van uw elektrische auto. Dit zorgt ervoor dat de elektromotoren hun aandrijving krijgen waardoor u kunt rijden. 

Waarom elektrisch rijden? Over het algemeen is elektrisch rijden goedkoper dan rijden in een benzine of diesel auto. zo betaald u voor een liter benzine meer dan voor stroom. Nog meer voordelen van een elektrische auto is de bijtelling, dit maakt het voor zakelijk rijden extra interessant.

Nog meer specifieke informatie over elektrisch rijden kunt u hieronder vinden door op de volgende knop te klikken.

Elektrisch rijden

Elektrische totaaloplossing, voor thuis of onderweg.

Wensink zorgt ervoor dat u aangenaam onderweg bent! Ook als het gaat om elektrische mobiliteit. We zijn graag uw partner in mobiliteit en doordat wij vele jaren ervaring hebben in deze branche zijn we daar ook uitstekend toe in staat. Wensink helpt u graag met een laadoplossing op maat en u kunt rekenen op de beste service, ook als u uw voertuig niet bij Wensink heeft aangeschaft. Wel zo aangenaam!

Wensink heeft voor u de beschikking over de volgende laadstations:

 

Mercedes-Benz EQA Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz EQA, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz EQA. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz EQA Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz EQA leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz EQA Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz EQA Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz EQA leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Mercedes-Benz EQA Onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz EQA. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz EQA zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-eqa-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Besluit u over te stappen op elektrisch rijden dan is de EQA een uitstekende keuze. Wanneer u opzoek bent naar een compacte Mercedes-Benz is de A-Klasse misschien wel geschikt voor u. Bent u op zoek naar een andere auto met bijvoorbeeld een hogere instap dan is de B-Klasse wellicht iets voor u. Bent u meer opzoek naar een Limousine dan kan de C-Klasse Limousine wat voor u zijn. Toch liever een hogere instap gewenst? Dan bent u bij de GLB of de GLC aan het juiste adres.