mercedes-benz-econic-hero-mobiel

Mercedes-Benz Econic

Voor elk probleem een oplossing

De Mercedes-Benz Econic: Voor elk probleem is een oplossing

De steden groeien. De eisen aan mobiliteit, logistiek, milieu en kwaliteit van leven ook. Ons antwoord daarop is een vrachtwagen die aan deze eisen kan voldoen. Die een groot vermogen heeft en efficiënt is en tegelijkertijd maximale veiligheid voor alle verkeersdeelnemers biedt. Die duurzame oplossingen voor de toenemende uitstootbelastingen in dichtbevolkte gebieden levert en voor optimale werkomstandigheden voor chauffeur en bemanning zorgt.

Mercedes-Benz Econic uitvoeringen

Een Mercedes-Benz Econic kopen bij Wensink

Als officiële Mercedes-Benz dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Mercedes-Benz Econic, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Mercedes-Benz Econic…dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

18 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Mercedes-Benz Econic Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz Econic, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz Econic. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz Econic Leasen

Voor al uw chauffeurs een Econic leasen, tegen een aantrekkelijk, all-in maanbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz Econic Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een truck op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz Econic onderhouden

Mercedes maakt trucks die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz Econic. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Mercedes-Benz Econic in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de truck zijn waarde behoudt. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz Econic zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici.

mercedes-benz-econic-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wanneer u een veelzijdig voertuig wil voor stedelijke mobiliteit wil is de Mercedes-Benz Econic uitermate geschikt voor u. Op zoek naar een wendbaar voertuig dan is de Mercedes-Benz Atego wellicht wat voor u. Grotere lading vervoeren? Dan is de ruime en comfortabele Mercedes-Benz Actros een betere optie. Voor het zware werk en transport is er ook nog de krachtige en robuste Mercedes-Benz Arocs. Tevens hebben wij de veelzijdige Merces-Benz Unimog U 219 – U 530 en Mercedes-Benz Unimog U 4023 – U 5023. Ten slotte is er ook de Zetros voor het aller zwaarste werk.