mercedes-benz-vito-tourer-hero-mobiel

Mercedes Vito Tourer

De beste voor personenvervoer
Hoe wilt u de Vito Tourer rijden?

Kopen vanaf

€ 43.435

Mercedes-Benz Vito Tourer: maakt uw leven makkelijker

De Vito Tourer is ontwikkeld om in elke situatie ingezet te kunnen worden, zonder dat dit ten koste gaat van de veelzijdigheid, het comfort en de kwaliteit die u van Mercedes-Benz gewend bent. Met een brandstofverbruik vanaf 6,0 liter per 100 km is hij zuiniger dan ooit en draagt hij met elke gereden kilometer duurzaam bij aan uw succes. En om ervoor te zorgen dat u nog veiliger op uw bestemming aankomt, beschikt hij dankzij talrijke innovatieve assistentie- en veiligheidssystemen, zoals ATTENTION ASSIST en de Zijwindassistent, standaard over een hoge mate van veiligheid. Wat u ook van plan bent, met de Vito Tourer BASE, PRO of SELECT en de keuze uit voorwiel-, achterwiel- of vierwielaandrijving hebben wij altijd een passend voertuig voor u. De Vito Tourer staat namelijk altijd voor u klaar en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. 

Proefrit maken in een Vito Tourer?

Interesse in een Vito Tourer?

Bekijk onze serviceabonnementen

Mercedes-Benz Vito Tourer uitvoeringen

Een Mercedes-Benz Vito Tourer kopen bij Wensink

Een nieuwe Mercedes-Benz Vito Tourer kopen?

Bent u op zoek naar een bedrijfswagen voor uw bedrijf waarmee u zelf kunt kiezen hoe u hem wilt rijden? Dan heeft Wensink de Mercedes-Benz Vito Tourer voor u. Bij Wensink kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met uw Vito Tourer, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Kom langs bij Wensink en bekijk wat voor u de mogelijkheden zijn. 

Gebruikte Mercedes-Benz Vito Tourer kopen?

Toch liever een gebruikte Vito Tourer? Ook dit is mogelijk bij Wensink. Wij hebben een groot assortiment op voorraad, kom langs bij Wensink en bespreek met één van onze verkopers de mogelijkheden. 

Certified Mercedes-Benz Vito Tourer kopen?

Toch liever een Mercedes-Benz Vito Tourer kopen met Mercedes-Benz Certified? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Mercedes-Benz Vito Tourer Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz Vito Tourer , zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz Vito Tourer. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Mercedes-Benz Vito Tourer Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz Vito Tourer leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz Vito Tourer Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz Vito Tourer Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz Vito Tourer leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Mercedes-Benz Vito Tourer Onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz Vito Tourer. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz Vito Tourer zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-vito-tourer-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wilt u ruimte in uw tourer dan kan de Vito Tourer een goede uitkomst bieden. Wanneer u opzoek bent naar een compacte tourer dan is de Citan Tourer een hele goede keuze.  Nog meer ruimte gewenst dan de Vito? Bekijk dan eens de Sprinter Tourer. Wanneer u wilt overschakelen naar elektrisch rijden bekijk dan de eVito Tourer.