mercedes-benz-vito-gesloten-bestelwagen-hero-mobiel

Mercedes Vito Gesloten Bestelwagen

Uniek in zijn soort
Hoe wilt u de Vito Gesloten Bestelwagen rijden?

Kopen vanaf

€ 34.660

Zakelijke lease

€ 669

Mercedes-Benz Vito Gesloten Bestelwagen: Altijd professioneel 

Zoekt u een voertuig dat altijd inzetbaar is? Gaat u nieuwe uitdagingen niet uit de weg? Gaat u altijd doelgericht te werk? Dan past de Vito Gesloten Bestelwagen uitstekend bij u. De Vito brengt u verder – op de weg én op het gebied van zakelijk succes. De Vito is namelijk toonaangevend als het om efficiëntie, kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid gaat. Dit model is immers door een echte bedrijfswagenspecialist ontwikkeld.

Proefrit maken in een Vito Gesloten Bestelwagen?

Interesse in een Vito Gesloten Bestelwagen?

Bekijk onze serviceabonnementen

Mercedes-Benz Vito uitvoeringen

Een Mercedes-Benz Vito Gesloten Bestelwagen kopen bij Wensink

Als officiële Mercedes-Benz dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het allerbeste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. Zo bieden wij u de meest aangename ervaring. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Vito Gesloten Bestelwagen , van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Mercedes-Benz Vito Gesloten Bestelwagen …dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Een nieuwe Mercedes-Benz Vito Gesloten Bestelwagen kopen?

Bent u op zoek naar een kleine compacte bedrijfswagen voor uw bedrijf? Dan heeft Wensink de Mercedes-Benz Vito Gesloten Bestelwagen voor u. Door zijn middelgrote formaat, maar toch veel laadruimte is de Vito Gesloten Bestelwagen ideaal voor dagelijks vervoer. Bij Wensink kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met uw Citan Gesloten Bestelwagen, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Kom langs bij Wensink en bekijk wat voor u de mogelijkheden zijn. 

Gebruikte Mercedes-Benz Vito Gesloten Bestelwagen kopen?

Toch liever een gebruikte Vito Gesloten Bestelwagen? Ook dit is mogelijk bij Wensink. Wij hebben een groot assortiment op voorraad, kom langs bij Wensink en bespreek met één van onze verkopers de mogelijkheden.  

Certified Mercedes-Benz Vito Gesloten Bestelwagen kopen?

Toch liever een Mercedes-BenzVito Gesloten Bestelwagen kopen met Mercedes-Benz Certified? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!


 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Mercedes-Benz Vito Gesloten Bestelwagen Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz Vito Gesloten Bestelwagen , zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz Vito Gesloten Bestelwagen. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Mercedes-Benz Vito Gesloten Bestelwagen Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz Vito Gesloten Bestelwagen leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz Vito Gesloten Bestelwagen Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz Vito Gesloten Bestelwagen onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz Vito Gesloten Bestelwagen. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz Vito Gesloten Bestelwagen zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-vito-gesloten-bestelwagen-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wilt u ruimte in uw bestelwagen dan kan de Vito Gesloten Bestelwagen een goede uitkomst bieden.Wanneer u meer opzoek bent naar een compacte gesloten bestelwagen dan is de Citan Gesloten Bestelwagen een hele goede keuze. Nog meer ruimte gewenst dan de Vito? Bekijk dan eens de Sprinter Gesloten Bestelwagen. Wanneer u wilt overschakelen naar elektrisch rijden bekijk dan de eVito Gesloten Bestelwagen of de eSprinter Gesloten Bestelwagen.