mercedes-benz-sprinter-gesloten-bestelwagen-hero-mobiel

Mercedes Sprinter Gesloten Bestelwagen

Overtuigd op alle facetten 
Hoe wilt u de Mercedes-Benz Sprinter Gesloten Bestelwagen rijden?

Kopen vanaf

€ 39.850

Zakelijke lease

€ 599

Mercedes-Benz Sprinter Gesloten Bestelwagen: Klaart elke klus 

Hij is zo veelzijdig dat u altijd de juiste variant voor uw inzet vindt, en hij ziet er zo goed uit dat hij op een positieve manier opvalt: de nieuwe Sprinter. Met de Sprinter kiest u voor een voertuig dat al meer dan twintig jaar bewijst een goed renderende investering te zijn. De nieuwe Sprinter zet dit succesverhaal voort met bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid. Dankzij de diverse uitvoeringen en uitrustingen kan de Gesloten bestelwagen volledig aan zijn transporttaak worden aangepast. De langste en hoogste uitvoering van de Sprinter Gesloten bestelwagen beschikt over een laadruimtevolume van 17 m³. Het maximale laadvermogen bij een GVW van 5500 kg bedraagt 3144 kg. Om het werk zo rendabel en aangenaam mogelijk te maken, zijn er voor de Sprinter als optie verschillende radio’s, multimediasystemen en connectiviteitsoplossingen leverbaar. 

Proefrit maken in een Sprinter Gesloten Bestelwagen?

Interesse in een Sprinter Gesloten Bestelwagen?

Bekijk onze serviceabonnementen

Een Mercedes-Benz Sprinter Gesloten Bestelwagen kopen bij Wensink

Als officiële Mercedes-Benz dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het allerbeste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. Zo bieden wij u de meest aangename ervaring. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Sprinter Gesloten Bestelwagen , van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Mercedes-Benz Sprinter Gesloten Bestelwagen …dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Een nieuwe Mercedes-Benz Sprinter Gesloten Bestelwagen kopen?

Bent u op zoek naar een grote bedrijfswagen voor uw bedrijf? Dan heeft Wensink de Mercedes-Benz Sprinter Gesloten Bestelwagen voor u. Dit is toch wel de overtuiger onder de bedrijfswagens. Door zijn grootte word het vervoeren van goederen een kinderspel. Bij Wensink kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met uw Sprinter Gesloten Bestelwagen, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Kom langs bij Wensink en bekijk wat voor u de mogelijkheden zijn. 

Gebruikte Mercedes-Benz Sprinter Gesloten Bestelwagen kopen?

Toch liever een gebruikte Sprinter Gesloten Bestelwagen? Ook dit is mogelijk bij Wensink. Wij hebben een groot assortiment op voorraad, kom langs bij Wensink en bespreek met één van onze verkopers de mogelijkheden. 

 

Certified Mercedes-Benz Sprinter Gesloten Bestelwagen kopen?

Toch liever een Mercedes-Benz Sprinter Gesloten Bestelwagen kopen met Mercedes-Benz Certified? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!
 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz Sprinter Gesloten Bestelwagen

Mercedes-Benz Sprinter Gesloten Bestelwagen Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz Sprinter Gesloten Bestelwagen , zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz Sprinter Gesloten Bestelwagen. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Mercedes-Benz Sprinter Gesloten Bestelwagen Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz Sprinter Gesloten Bestelwagen leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz Sprinter Gesloten Bestelwagen Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz Sprinter Gesloten Bestelwagen onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz Sprinter Gesloten Bestelwagen. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz Sprinter Gesloten Bestelwagen zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-sprinter-gesloten-bestelwagen-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wilt u veel ruimte in uw bestelwagen dan kan de Sprinter Gesloten Bestelwagen een goede uitkomst bieden. Wanneer u meer opzoek bent naar een compacte gesloten bestelwagen dan is de Citan Gesloten Bestelwagen of de Vito Gesloten Bestelwagen een hele goede keuze. Wanneer u wilt overschakelen naar elektrisch rijden bekijk dan de eVito Gesloten Bestelwagen of de eSprinter Gesloten Bestelwagen.