mercedes-benz-citan-gesloten-bestelwagen-hero-mobiel

De nieuwe Mercedes Citan Gesloten Bestelwagen

Zie het groots
Hoe wilt u de Mercedes-Benz Citan rijden?
De Citan Gesloten Bestelwagen heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 18.160

Zakelijke lease

€ 389

Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen: De held van iedereen

Mercedes-Benz presenteert de nieuwe Citan. Als u een ruime bestelwagen zoekt, waarmee u ook in de binnenstad ontspannen en wendbaar kunt rijden, dan is de nieuwe Citan de juiste keuze!  De compacte bestelauto is in eerste instantie leverbaar als Gesloten Bestel en als Tourer. In een later stadium volgen meerdere varianten met een lange wielbasis en óók een elektrische variant.

Highlights

  • Met ruimte voor 2 europallets
  • Tot 2 schuifdeuren
  • Met actieve remassistant
  • High performance LED koplampen
  • Met het slimme MBUX-systeem
  • Multifunctioneel stuurwiel

Proefrit maken in een Citan Gesloten Bedrijfswagen?

Interesse in een Citan Gesloten Bedrijfswagen?

Bekijk onze serviceabonnementen

Ruimte voor twee europallets

In de Citan Gesloten Bestelwagen kunt u dankzij de grote laadruimtebreedte tussen de wielkasten makkelijk pallets doorladen. Zo passen er in de Citan Gesloten Bestelwagen twee europallets. Standaard laadt u de Citan Gesloten Bestelwagen via de asymmetrische, tweevleugelige achterdeuren. Als optie zijn links en rechts schuifdeuren, ook zijn er ruiten in de achterdeuren en een achterklep met ruit leverbaar.

Het nieuwe MBUX multimediasysteem

De infotainment-uitrustingen in de nieuwe Citan hebben voor bijna alles een oplossing: u wilt onderweg met behulp van de actuele verkeersgegevens sneller op uw bestemming aankomen en uw mobiel toestel draadloos opladen? Of wilt u uw als optie verkrijgbare multimediasysteem MBUX via het aanraakscherm met hoge resolutie, de toetsen op het multifunctionele stuurwiel of via spraaksturing bedienen? Alles is mogelijk. Nieuw zijn ook de connectiviteitsdiensten van Mercedes me, die bijna onbeperkte mogelijkheden aan informatie en entertainment en extra veiligheid brengen.

ATTENTION ASSIST

Het concentratiehulpsysteem ATTENTION ASSIST kan de bestuurder tijdig waarschuwen voor vermoeidheid en indommelen. Het systeem kan vooral op nachtelijke en lange ritten bijdragen tot de verkeersveiligheid. De ATTENTION ASSIST wordt op het combi-instrument tussen de toerenteller en de snelheidsmeter weergegeven.

Mercedes-Benz Citan uitvoeringen

Een Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen kopen bij Wensink

Een nieuwe Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen kopen?

Bent u op zoek naar een kleine compacte bedrijfswagen voor uw bedrijf? Dan heeft Wensink de Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen voor u. Door zijn kleine en compacte formaat, maar toch veel laadruimte is de Citan Gesloten Bestelwagen ideaal voor dagelijks vervoer. Bij Wensink kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met uw Citan Gesloten Bestelwagen, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Kom langs bij Wensink en bekijk wat voor u de mogelijkheden zijn. 

Gebruikte Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen kopen?

Toch liever een gebruikte Citan Gesloten Bestelwagen? Ook dit is mogelijk bij Wensink. Wij hebben een groot assortiment op voorraad, kom langs bij Wensink en bespreek met één van onze verkopers de mogelijkheden.  

Certified Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen kopen?

Toch liever een Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen kopen met Mercedes-Benz Certified? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!


 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-citan-gesloten-bestelwagen-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wanneer u opzoek bent naar een compacte gesloten bestelwagen dan is de Citan een hele goede keuze. Wilt u liever meer ruimte in uw bestelwagen dan kan de Vito Gesloten Bestelwagen een goede uitkomst bieden. Nog meer ruimte gewenst? Bekijk dan eens de Sprinter Gesloten Bestelwagen. Wanneer u wilt overschakelen naar elektrisch rijden bekijk dan de eVito Gesloten Bestelwagen of de eSprinter Gesloten Bestelwagen.