wensink-lease-elektrisch-rijden-hero-mobiel

Elektrisch rijden 

Wensink maakt elektrisch rijden bereikbaar voor iedereen

Uw duurzame partner

Bij Wensink zien we de wereld veranderen, groener worden is essentieel in een betere wereld voor iedereen. Met elektrisch rijden wordt er een grote duurzame stap gezet. Elektrische auto's stoten geen schadelijke stoffen uit wat beter is voor u en voor het milieu. Begin uw elektrische avontuur aangenaam bij Wensink!

Elektrisch model uit voorraad rijden?

Wensink heeft een breed aanbod elektrische modellen. Of het nu gaat om elektrische personenwagens of elektrische bedrijfswagens. Wij hebben voor iedereen een passende elektrische oplossing. Benieuwd naar onze voorraad? Bekijk snel onze voorraad!

Laadoplossingen 

van Wensink

Wensink zorgt er altijd voor dat u zo aangenaam mogelijk onderweg bent. Dat is juist van groot belang als het gaat om elektrische mobiliteit. Hier gaan wij alleen voor de beste service. Wij helpen u graat met een laadoplossing op maat. Voor iedere gebruiker van elektrische auto's is er een ideale laadoplossing te bedenken. Er zijn verschillende oplossingen voor laden bij huis en op de zaak. Wensink denkt hierin graag met u mee, ook als u uw voertuig niet bij Wensink heeft aangeschaft. Dat is wel zo aangenaam!

Voor u heeft Wensink de beschikking over de volgende laadstations:

  • Wallbox Pulsar is een veelzijdige thuisladers met Wi-Fi, Bluetooth en andere slimme functies.
  • Wallbox Alfen Pro Line 22 kW slimme laadpaal met verrekenmodule.
Meer over Wallbox Pulsar

Eerst uw huidige auto verkopen?

Heeft u de keuze al gemaakt wat uw nieuwe auto wordt, maar wilt u liever eerst uw huidige auto verkopen? Laat uw huidige auto vrijblijvend taxeren en ruil uw auto eenvoudig en zonder gedoe in bij Wensink. Wel zo aangenaam!

De beste
waarde

voor uw huidige auto

Hoeveel geld krijg ik voor mijn auto?

Voer het kenteken van uw auto en de huidige kilometerstand in, dan berekenen de taxatie experts van Biddo binnen 24 uur de waarde van uw auto.

Nog maar 1 stap hierna!

Veelgestelde vragen

Wat is elektrisch lease rijden?

Bij Wensink zien we de wereld veranderen, groener worden is essentieel in een betere wereld voor iedereen. Met elektrisch rijden wordt er een grote duurzame stap gezet. Elektrische auto's stoten geen schadelijke stoffen uit wat beter is voor u en voor het milieu. Voor een vast bedrag per maand leased u een elektrisch voertuig binnen Wensink.

Waar kan ik de elektrische lease voorraad vinden?

Op de website van Wensink, bij elektrisch lease.

Welke laadoplossingen heb ik nodig?

Wallbox Pulsar is een veelzijdige thuisladers met Wi-Fi, Bluetooth en andere slimme functies of de Wallbox Alfen Pro Line 22 kW slimme laadpaal met verrekenmodule.