elektrisch-rijden-hero-mobiel

Elektrisch rijden 

aangenaam

 

Wensink maakt elektrisch rijden 
bereikbaar voor iedereen

Uw duurzame partner

Bij Wensink zien we de wereld veranderen, groener worden is essentieel in een betere wereld voor iedereen. Met elektrisch rijden wordt er een grote duurzame stap gezet. Elektrische auto's stoten geen schadelijke stoffen uit wat beter is voor u en voor het milieu. Begin uw elektrische avontuur aangenaam bij Wensink!

Elekrisch model 

uit voorraad rijden?

Wensink heeft een breed aanbod elektrische modellen. Of het nu gaat om elektrische personenwagens of elektrische bedrijfswagens. Wij hebben voor iedereen een passende elektrische oplossing. 

Ontdek ons assortiment EV's  

Laadoplossingen 

van Wensink

Wensink zorgt er altijd voor dat u zo aangenaam mogelijk onderweg bent. Dat is juist van groot belang als het gaat om elektrische mobiliteit. Hier gaan wij alleen voor de beste service. Wij helpen u graag met een laadoplossing op maat. Voor iedere gebruiker van elektrische auto's is er een ideale laadoplossing te bedenken. Er zijn verschillende oplossingen voor laden bij huis en op de zaak. Wensink denkt hierin graag met u mee, ook als u uw voertuig niet bij Wensink heeft aangeschaft. Dat is wel zo aangenaam!

Voor u heeft Wensink de beschikking over de volgende laadstations:

  • Wallbox Pulsar is een veelzijdige thuisladers met Wi-Fi, Bluetooth en andere slimme functies.
  • Wallbox Alfen Pro Line 22 kW slimme laadpaal met verrekenmodule.
EQS-video-afbeelding-1-mobiel

Video afspelen