e-transit-custom-hero-mobiel

Ford Pro introduceert de nieuwe elektrische E‑Transit Custom

Ford Pro onthuld de nieuwe elektrische E-Transit Custom

Ford zet met haar nieuwe bedrijfswagen label Ford Pro de volgende stap in de elektrificatie van haar aanbod bedrijfswagens. Na het elektrificeren reguliere E-Transit is de bestverkochte bedrijfswagen van Europa aan de beurt, namelijk met de nieuwe elektrische E-Transit Custom!

De volledig elektrische E-Transit Custom heeft een rijbereik tot 380 kilometer waarmee die uitermate geschikt is voor zowel korte als langere afstanden. Bovendien wanneer de accu toch leeg dreigt te raken is de mogelijkheid aanwezig om de accu op te laden met een DC-snellader.

Technische specificaties volgen
Ford Pro treedt op dit moment met de eerste kennismaking nóg niet in detail tot de definitieve specificaties zoals de DC-snellaadtijd en topsnelheid van de E-Transit Custom. Ford zal dit in een later stadium bekend maken, namelijk nog dit jaar in september.

Prijzen en levering
Prijzen heeft Ford op dit moment nog niet gecommuniceerd, deze prijzen volgen op een later moment in aanloop wanneer de E-Transit Custom in productie gaat. De volledig elektrische Ford E-Transit Custom gaat naar verwachting in de tweede helft van 2023 in productie waarnaar deze niet veel later bij in de showroom bij Wensink Ford te bewonderen is.

Wie liever op zoek is naar een elektrische variant van de Tourneo Custom, Transit Courier of de Tourneo Courier is er goed nieuws! Nog voor 2024 komen deze modellen als elektrische variant op de markt.

Interesse in de elektrische E-Transit Custom?

Bekijk de video om kennis te maken met de nieuwe elektrische E-Transit Custom

e-transit-custom-video-mobiel

Video afspelen