ford-transit-courier-hero-mobiel

Ford Transit Courier

Een eenvoudige manier om te werken
Hoe wilt u de Ford Transit Courier rijden?
De Transit Courier heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 17.475

Zakelijke lease

€ 319

Ford Transit Courier: een eenvoudige manier om te werken

De Transit Courier helpt u de werkdag eenvoudig te maken. Of u nou uw weg zoekt door een tal van zijstraten of u een weg baant in de drukte van de stad, de Transit Courier is een van de meest wendbare bedrijfsauto's op de markt.

Maar laat u niet voor de gek houden door de stadsvriendelijke afmetingen van de Transit Courier. Hij mag dan wel de meest compacte bestelwagen in het Ford assortiment zijn, er past heel wat in. Binnenin vind u comfort, ruimte en veelzijdigheid, waarbij u de beschikking heeft over geavanceerde systemen zoals een achteruitrijcamera, parkeersensoren en Ford SYNC 3met spraakbediening waarmee u handsfree kunt bellen.

Proefrit maken in een Transit Courier?

Interesse in een Transit Courier?

Bekijk onze serviceabonnementen

Ford Transit Courier uitvoeringen

Een Ford Transit Courier kopen bij Wensink

Als officiële Ford dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Ford Transit Courier, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Ford Transit Courier…dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Ford Transit Courier

Ford Transit Courier financieren

Rijden in een gloednieuwe Ford Transit Courier, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Ford Transit Courier. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Ford Transit Courier leasen

Voor al uw medewerkers een Ford Transit Courier leasen? Of privé rijden in een prachtige Ford tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Ford Transit Courier zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Ford Transit Courier onderhouden

Ford maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Ford Transit Courier. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Ford in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Ford dealer onderhouden wij elke Ford Transit Courier zoals het moet, volgens de voorschriften van Ford. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Ford technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Ford serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement

Overige modellen van Ford

Wanneer u opzoek bent naar de meest compacte vervoerder voor in de stad dan komt u uit bij de Ford Transit Courier, wanneer u meer ruimte wenst te hebben is de Transit Connect, Transit Custom of de reguliere Transit geschikt voor u.

Indien u een Ford bedrijfswagen nodig heeft die geschikt is voor de zware klus dan bent u bij de Ranger Super Cab aan het juiste adres, hij kan op elke mogelijke wijzen worden gepersonaliseerd. Wanneer u een krachtigere variant van deze multitasker zoekt bent u bij de Ford Ranger Raptor aan het goede adres, hij is compact, wendbaar maar toch praktisch.

Ook voor Een Ford bedrijfswagen die geschikt is voor personenvervoer is de Ford Tourneo Custom de juiste uitkomst. Wensink helpt u graag bij het vinden van de perfecte Ford bedrijfswagen.