e-transit-custom-hero-mobiel

Ford E-Transit Custom

Een nieuwe stap voor Europees best verkochte bedrijfswagen
Hoe wilt u de Ford E-Transit Custom rijden?

Kopen vanaf

€ 46.320

Ford E-Transit Custom: Een nieuwe stap voor Europees best verkochte bedrijfswagen

De nieuwe Ford E-Transit Custom is de ideale bestelauto voor kleine en middelgrote bedrijven die willen overstappen naar elektrische mobiliteit. Met een indrukwekkend laadvermogen tot 1.147 kg en een rijbereik tot 329 kilometer, biedt deze volledig elektrische bestelauto ongekende mogelijkheden voor uw bedrijf.

Geoptimaliseerde elektrische aandrijflijn

Met een 65 kWh batterij biedt de E-Transit Custom een indrukwekkende actieradius van maximaal 329 kilometer, en innovatieve functies zoals regeneratief remmen en een unieke warmtepomptechnologie voor efficiënte verwarming en koeling. De elektromotor, direct gemonteerd op de achtervloer, biedt uitzonderlijke kracht en koppel, waardoor de bestelauto trailers tot 2.300 kg moeiteloos kan trekken.

Meer keuzes dan ooit

De Ford E-Transit Custom biedt een ongeëvenaarde variëteit aan modellen en uitvoeringen. Kies voor een gesloten bestelwagen met een laadvolume tot 6,8 kubieke meter, een dubbele cabine met extra zitplaatsen, of de flexibele Kombi voor maximaal acht passagiers. Uitvoeringen zoals de functionele Trend, de luxueuze Limited, de sportieve Sport en de rally-geïnspireerde MS-RT bieden voor elke ondernemer een passende oplossing, ongeacht de sector.

Interesse in een E-Transit Custom?

Bekijk onze serviceabonnementen

Ford E-Transit Custom uitvoeringen

Een Ford E-Transit Custom kopen bij Wensink

Een nieuwe Ford E-Transit Custom kopen?

Elektrische bedrijfswagen voor uw bedrijf? Dan heeft Wensink de Ford E-Transit Custom voor u. Met een actieradius van 380 km WLTP is het de ideale bedrijfswagen. Bij Wensink kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met uw E-Transit Custom, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Kom langs bij Wensink en bekijk wat voor u de mogelijkheden zijn. 

Een gebruikte Ford E-Transit Custom?

Bent op liever opzoek naar een gebruikte elektrische bedrijfswagen van Ford? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Door ons grote voorraad occasions is er altijd wel iets voor u op voorraad. Wij zien u graag bij ons verschijnen of neem contact met ons op voor eventuele vragen

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Ford E-Transit Custom

Elektrische totaaloplossing, voor thuis of onderweg.

Wensink zorgt ervoor dat u aangenaam onderweg bent! Ook als het gaat om elektrische mobiliteit. We zijn graag uw partner in mobiliteit en doordat wij vele jaren ervaring hebben in deze branche zijn we daar ook uitstekend toe in staat. Wensink helpt u graag met een laadoplossing op maat en u kunt rekenen op de beste service, ook als u uw voertuig niet bij Wensink heeft aangeschaft. Wel zo aangenaam!

Wensink heeft voor u de beschikking over de volgende laadstations:

Ford E-Transit Custom financieren

Rijden in een gloednieuwe Ford E-Transit Custom, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Ford E-Transit Custom. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Ford E-Transit Custom leasen

Voor al uw medewerkers een Ford E-Transit Custom leasen? Of privé rijden in een prachtige Ford tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Ford E-Transit Custom zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Ford E-Transit Custom onderhouden

Ford maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Ford E-Transit Custom. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Ford in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Ford agentschap onderhouden wij elke Ford E-Transit Custom zoals het moet, volgens de voorschriften van Ford. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Ford technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Ford serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
e-transit-custom-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Ford

Wanneer u opzoek bent naar multi inzetbare Ford bedrijfswagen die elektrisch is dan komt u uit bij de Ford E-Transit Custom. Heeft u liever een een nog ruimere elektrische bedrijfswagen, dan is de E-Transit voor u de beste keuze.

Als u een toch liever een bedrijfswagen met brandstof wenst te hebben die gelijktijdig een stuk compacter is, dan hebben wij de Transit Courier of de Transit Connect voor u. Voor de bedrijfswagen met het maximale laadvolume is de reguliere Transit voor u de beste keus.

Indien u een Ford bedrijfswagen nodig heeft die geschikt is voor de zware klus dan bent u bij de Ranger Super Cab aan het juiste adres, hij kan op elke mogelijke wijzen worden gepersonaliseerd. Wanneer u een krachtigere variant van deze multitasker zoekt bent u bij de Ford Ranger Raptor aan het goede adres, hij is compact, wendbaar maar toch praktisch.