e-transit-custom-hero-mobiel

Ford E-Transit Custom

Een nieuwe stap voor Europees best verkochte bedrijfswagen
Hoe wilt u de Ford E-Transit Custom rijden?

Kopen vanaf

€ 47.220

Ford E-Transit Custom: Een nieuwe stap voor Europees best verkochte bedrijfswagen

Ford Pro introduceert met de komst van de volledig elektrische E-Transit Custom haar tweede volledig elektrische bedrijfswagen. Dit is een een belangrijke stap voor Ford, zeker gezien de de reguliere Transit Custom met brandstof Europees best verkochte bedrijfswagen is.

De actieradius van de nieuwe E-Transit Custom is goed voor 380 kilometer (WLTP) waardoor die zowel voor korte afstanden maar ook voor de langere afstanden multifunctioneel inzetbaar is. Wanneer er toch een situatie ontstaat wanneer de accu leeg begint te raken is het mogelijk om de E-Transit Custom dankzij een 125 kW snellader op te laden in 41 minuten van 15 tot 80%.

Prijzen en levering
Momenteel zijn de definitieve prijzen nog niet bekend gemaakt door Ford, deze volgen op een later moment in aanloop wanneer de E-Transit Custom in productie gaat. De volledig elektrische Ford E-Transit Custom gaat naar verwachting in de tweede helft van 2023 in productie waarnaar deze niet veel later bij in de showroom bij Wensink Ford te bewonderen is.

Interesse in een E-Transit Custom?

Bekijk onze serviceabonnementen

Ford E-Transit Custom uitvoeringen

Een Ford E-Transit Custom kopen bij Wensink

Een nieuwe Ford E-Transit Custom kopen?

Elektrische bedrijfswagen voor uw bedrijf? Dan heeft Wensink de Ford E-Transit Custom voor u. Met een actieradius van 380 km WLTP is het de ideale bedrijfswagen. Bij Wensink kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met uw E-Transit Custom, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Kom langs bij Wensink en bekijk wat voor u de mogelijkheden zijn. 

Een gebruikte Ford E-Transit Custom?

Bent op liever opzoek naar een gebruikte elektrische bedrijfswagen van Ford? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Door ons grote voorraad occasions is er altijd wel iets voor u op voorraad. Wij zien u graag bij ons verschijnen of neem contact met ons op voor eventuele vragen

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Elektrische totaaloplossing, voor thuis of onderweg.

Wensink zorgt ervoor dat u aangenaam onderweg bent! Ook als het gaat om elektrische mobiliteit. We zijn graag uw partner in mobiliteit en doordat wij vele jaren ervaring hebben in deze branche zijn we daar ook uitstekend toe in staat. Wensink helpt u graag met een laadoplossing op maat en u kunt rekenen op de beste service, ook als u uw voertuig niet bij Wensink heeft aangeschaft. Wel zo aangenaam!

Wensink heeft voor u de beschikking over de volgende laadstations:

Ford E-Transit Custom financieren

Rijden in een gloednieuwe Ford E-Transit Custom, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Ford E-Transit Custom. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Ford E-Transit Custom leasen

Voor al uw medewerkers een Ford E-Transit Custom leasen? Of privé rijden in een prachtige Ford tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Ford E-Transit Custom zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Ford E-Transit Custom onderhouden

Ford maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Ford E-Transit Custom. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Ford in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Ford agentschap onderhouden wij elke Ford E-Transit Custom zoals het moet, volgens de voorschriften van Ford. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Ford technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Ford serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
e-transit-custom-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Ford

Wanneer u opzoek bent naar multi inzetbare Ford bedrijfswagen die elektrisch is dan komt u uit bij de Ford E-Transit Custom. Heeft u liever een een nog ruimere elektrische bedrijfswagen, dan is de E-Transit voor u de beste keuze.

Als u een toch liever een bedrijfswagen met brandstof wenst te hebben die gelijktijdig een stuk compacter is, dan hebben wij de Transit Courier of de Transit Connect voor u. Voor de bedrijfswagen met het maximale laadvolume is de reguliere Transit voor u de beste keus.

Indien u een Ford bedrijfswagen nodig heeft die geschikt is voor de zware klus dan bent u bij de Ranger Super Cab aan het juiste adres, hij kan op elke mogelijke wijzen worden gepersonaliseerd. Wanneer u een krachtigere variant van deze multitasker zoekt bent u bij de Ford Ranger Raptor aan het goede adres, hij is compact, wendbaar maar toch praktisch.