ford-transit-hero-mobiel

Ford Transit

Flexibel en heel veel ruimte
Hoe wilt u de Ford Transit rijden?
De Transit heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 31.175

Zakelijke lease

€ 469

Ford Transit: flexibel en heel veel ruimte

Voor elke taak is er een geschikte Transit. Kies uit twee dakhoogtes en drie laadlengtes om de perfecte Transit voor jouw bedrijf te configureren. De Transit heeft een indrukwekkende laadruimte. Met 15,1 kubieke meter is er ook plaats voor items met een lengte tot wel 3 meter lang. En met een laadvermogen tot 2,1 ton is er nooit te weinig ruimte of vermogen om bijna alles te vervoeren. Brede zijschuifdeuren en een achteropstapje zorgen voor een eenvoudige toegang tot de laadruimte

Proefrit maken in een Transit?

Interesse in een Transit?

Bekijk onze serviceabonnementen

Ford Transit uitvoeringen

Een Ford Transit kopen bij Wensink

Als officiële Ford dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Ford Transit, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Ford Transit…dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Ford Transit

Ford Transit financieren

Rijden in een gloednieuwe Ford Transit, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Ford Transit. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Ford Transit leasen

Voor al uw medewerkers een Ford Transit leasen? Of privé rijden in een prachtige Ford tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Ford Transit zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Ford Transit onderhouden

Ford maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Ford Transit. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Ford in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Ford dealer onderhouden wij elke Ford Transit zoals het moet, volgens de voorschriften van Ford. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Ford technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Ford serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
ford-transit-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Ford

Wanneer u opzoek bent naar een groot vervoerder dan komt u uit bij de Ford Transit, de grootste in de range van Ford bedrijfswagens. De Transit beschikt over een maximaal laadvolume van 15,1 m3. Als dit te ruim is voor uw dagelijkse klus dan komt u uit bij de Ford Transit Courier, Transit Connect of Transit Custom.

Indien u een Ford bedrijfswagen nodig heeft die geschikt is voor de zware klus dan bent u bij de Ranger Super Cab aan het juiste adres, hij kan op elke mogelijke wijzen worden gepersonaliseerd. Wanneer u een krachtigere variant van deze multitasker zoekt bent u bij de Ford Ranger Raptor aan het goede adres, hij is compact, wendbaar maar toch praktisch.

Ook voor een Ford bedrijfswagen die geschikt is voor personenvervoer is de Ford Tourneo Custom de juiste uitkomst.