ford-mustang-mach-e-hero-mobiel

Ford Mustang Mach-E

De evolutie van een icoon
Hoe wilt u de Ford Mach-E rijden?
De Mach-e heeft een bijtelling van 16%

Kopen vanaf

€ 46.300

Private lease

€ 679

Zakelijke lease

€ 769

Ford Mustang Mach-E: de evolutie van een icoon

Voor het eerst in 55 jaar breidt Ford de Mustang-familie uit. Het fameuze Mustang-logo prijkt nu ook op een gloednieuwe, volledig elektrische SUV: de Ford Mustang Mach-E.

De Mustang Mach-E gebruikt de kracht van elektrificatie om een unieke rijervaring te scheppen met behoud van het onmiskenbare gevoel dat een Mustang biedt. Ongeacht of u kiest voor de prestaties of de rust van een elektrisch aangedreven auto. Daarbij heeft de Mustang Mach-E een maximaal elektrisch rijbereik van 610 km.

De Mustang Mach-E komt in veel verschillende uitvoeringen, zo is er de Mach-E en de Mach-E RWD met een bereik van 600km, maar heeft u ook de keuze voor de sportieve Mach-E GT met uitzonderlijke prestaties. Ook heeft Ford nagedacht over het interieur en gekozen voor een comfortabel interieur met een 15,5 inch display voor al uw nodige informatie. 

Proefrit maken in een Mustang Mach-E?

Interesse in een Mustang Mach-E?

Bekijk onze serviceabonnementen

Mustang Mach-E uitvoeringen

Een Ford Mustang Mach-E kopen bij Wensink

Een nieuwe Ford Mach-E kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe Ford Mach-E? De eerste elektrische auto van Ford. Wensink kan u hiermee helpen. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met uw Ford te maken heeft. Wij helpen u van aanschaf en lease tot verzekering en service. Graag zien wij u bij ons in de showroom verschijnen om met één van onze verkopers uw droom Ford samen te stellen.

Een gebruikte Ford Mach-E kopen?

Bent u liever op zoek naar een Ford Mach-E occasion? Ook dit is bij Wensink mogelijk. U kunt gerust contact opnemen met één van onze verkoop medewerkers, maar u kunt ook altijd langs komen bij ons in de showroom.

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Ford Mach-e

Elektrische totaaloplossing, voor thuis of onderweg.

Wensink zorgt ervoor dat u aangenaam onderweg bent! Ook als het gaat om elektrische mobiliteit. We zijn graag uw partner in mobiliteit en doordat wij vele jaren ervaring hebben in deze branche zijn we daar ook uitstekend toe in staat. Wensink helpt u graag met een laadoplossing op maat en u kunt rekenen op de beste service, ook als u uw voertuig niet bij Wensink heeft aangeschaft. Wel zo aangenaam!

Wensink heeft voor u de beschikking over de volgende laadstations:

Ford Mustang Mach-E financieren

Rijden in een gloednieuwe Ford Mustang Mach-E, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Ford Mustang Mach-E. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Ford Mustang Mach-E leasen

Voor al uw medewerkers een Ford Mustang Mach-E leasen? Of privé rijden in een prachtige Ford tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Ford Mustang Mach-E zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Ford Mustang Mach-E Private Lease

Een spiksplinternieuwe Ford Mustang Mach-E leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Ford Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Ford Mustang Mach-E onderhouden

Ford maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Ford Mustang Mach-E. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Ford in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Ford agentschap onderhouden wij elke Ford Mustang Mach-E zoals het moet, volgens de voorschriften van Ford. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Ford technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Ford serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
ford-mach-e-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Ford 

Wanneer u een 100% elektrische SUV wilt, is de Ford Mustang Mach-E uitermate geschikt voor u. In deze range biedt Ford ook alternatieven voor dezelfde kwaliteit en prestaties die u gewend bent maar dan met een Plug-In Hybride aandrijving, hiervoor bent u bent u bij de Ford Kuga bij het juist adres. Of ga voor één van de modellen uit het aanbod aan SUV’s en Crossovers. De Ford EcoSport, Puma, Kuga of het topmodel de Explorer. Wensink helpt u graag bij het vinden van de perfecte Ford.