ford-mondeo-hero-mobiel

Ford Mondeo

Het toonbeeld van elegantie

Ford Mondeo: het toonbeeld van elegantie

De perfecte mix van technologie en vakmanschap, prestatie en efficiëntie, innovatief ontwerp en precisie-engineering, de nieuwe Ford Mondeo is ontworpen om te inspireren. De Ford Mondeo is uitgerust met diverse intelligente technologieën en veiligheidsvoorzieningen.

De Ford Mondeo gebruikt slimme technologie en intelligent design om ervoor te zorgen dat u samen met u passagiers alles uit elke rit kunt halen. Van sfeerverlichting die u aan uw gemoed kunt aanpassen tot automatische temperatuurregeling en zelfs multi-contour-massagestoelen op voorstoelen… Elk detail is ontworpen voor een ontspannende rit. De Mondeo Hybrid is nu ook verkrijgbaar als ST-Line, een mooie combinatie van een sportieve en toch ook zuinige Mondeo. 

Ford heeft de Mondeo uit productie genomen. De Ford Mondeo is dus niet meer nieuw te bestellen. 

Proefrit maken in een Mondeo?

Interesse in een Mondeo?

Bekijk onze serviceabonnementen

Ford Mondeo uitvoeringen

Een Ford Mondeo kopen bij Wensink

Een nieuwe Ford Mondeo kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe Ford Mondeo? Het toonbeeld van elegantie. Wensink kan u hiermee helpen. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met uw Ford te maken heeft. Wij helpen u van aanschaf en lease tot verzekering en service. Graag zien wij u bij ons in de showroom verschijnen om met één van onze verkopers uw droom Ford samen te stellen. Helaas is de Ford Mondeo uit productie en is deze niet meer nieuw te bestellen.

Een gebruikte Ford Mondeo kopen?

Bent u liever op zoek naar een Ford Mondeo occasion? Ook dit is bij Wensink mogelijk. U kunt gerust contact opnemen met één van onze verkoop medewerkers, maar u kunt ook altijd langs komen bij ons in de showroom.

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Ford Mondeo

Ford Mondeo financieren

Rijden in een gloednieuwe Ford Mondeo, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Ford Mondeo. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Ford Mondeo lease

Voor al uw medewerkers een Ford Mondeo leasen? Of privé rijden in een prachtige Ford tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Ford Mondeo zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Ford Mondeo Private Lease

Een spiksplinternieuwe Ford Mondeo leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Ford Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Ford Mondeo onderhouden

Ford maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Ford Mondeo. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Ford in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Ford dealer onderhouden wij elke Ford Mondeo zoals het moet, volgens de voorschriften van Ford. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Ford technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Ford serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
ford-mondeo-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Ford 

Als het gaat om de elegante stadsauto, is er natuurlijk één mogelijkheid: de Ford Mondeo. Maar in deze range biedt Ford ook alternatieven voor wie net een wat andere look wenst is er de Ford Focus. Liever een SUV of crossover? Neem dan een kijkje bij de Ford EcoSport, de sportieve Puma of het absolute topmodel de Explorer. Gaat u toch voor een SUV met Plug-In Hybride? Dan bent u bij de Ford Kuga bij het juiste adres.

Liever een elektrisch alternatief, dan is de 100% elektrische Ford Mustang Mach-E wellicht iets voor u. Wensink helpt u graag bij het vinden van de perfecte Ford.