ford-kuga-hero-mobiel

Ford Kuga

Laat het avontuur doorgaan
Hoe wilt u de Ford Kuga rijden?
De Kuga heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 42.660

Private lease

€ 570

Zakelijke lease

€ 519

Ford Kuga: laat het avontuur doorgaan

Prachtig ontworpen, opmerkelijk efficiënt en meer dan capabel.Mooi ontworpen, opmerkelijk efficiënt en moeiteloos capabel. Deze Kuga is leverbaar als een plug-in hybride. Fords geavanceerde hybride technologie is ontworpen voor een schonere, stillere, meer geavanceerde benadering van SUV-rijden. En met een trekgewicht van maar liefst 1.500kg. Daarnaast is de Kuga verkrijgbaar met een EcoBoost-benzinemotor.

Proefrit maken in een Kuga?

Interesse in een Kuga?

Bekijk onze serviceabonnementen

Ford Kuga uitvoeringen

Een Ford Kuga kopen bij Wensink

Als officiële Ford dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Ford Kuga, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Ford Kuga…dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Ford Kuga

Ford Kuga financieren

Rijden in een gloednieuwe Ford Kuga, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Ford Kuga. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Ford Kuga leasen

Voor al uw medewerkers een Ford Kugaleasen? Of privé rijden in een prachtige Ford tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Ford Kuga zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Ford Kuga Private Lease

Een spiksplinternieuwe Ford Kuga leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Ford Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Ford Kuga onderhouden

Ford maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Ford Kuga. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Ford in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Ford dealer onderhouden wij elke Ford Kuga zoals het moet, volgens de voorschriften van Ford. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Ford technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Ford serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
ford-kuga-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Ford 

Wanneer u een elegante SUV wilt, is de Ford Kuga uitermate geschikt voor u. In deze range biedt Ford ook alternatieven voor dezelfde kwaliteit en prestaties die u gewend bent, hiervoor bent u bij de Ford EcoSport of de sportieve Puma bij het juiste adres.. Voor wie zoekt naar groter, stoerder en krachtiger, dan is er nog de Ford Explorer, het absolute SUV topmodel van Ford.

Liever een elektrisch alternatief, dan is de 100% elektrische Ford Mustang Mach-E wellicht iets voor u. Wensink helpt u graag bij het vinden van de perfecte Ford.