ford-focus-wagon-hero-mobiel

De nieuwe Ford Focus Wagon

Enorm veelzijdig 
Hoe wilt u de Ford Focus Wagon rijden?
De Focus Wagon heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 34.550

De nieuwe Ford Focus Wagon: Enorm veelzijdig 

De Focus Wagon is ontworpen om een uitzonderlijke mix van nauwkeurige rijeigenschappen en een opmerkelijk zuinig brandstofverbruik te leveren. En nu is hij verkrijgbaar met een geavanceerde EcoBoost hybride aandrijflijn om de uitstoot te helpen verminderen en tegelijkertijd het vermogen en de efficiëntie nog verder te verbeteren.

Proefrit maken in een Focus Wagon?

Interesse in een Focus Wagon?

Bekijk onze serviceabonnementen

Ervaar de nieuwe Focus Wagon bij Wensink

Ford presenteert de nieuwe Focus Wagon, de populaire Focus is voorzien van een nieuw en opvallend exterieur. Hierdoor rijdt u met de iconische gezinsauto auto stijlvol door de stad. De Focus is veiliger en efficiënter dan ooit dankzij geavanceerde veiligheidssystemen en geëlektrificeerde aandrijflijnen, daarnaast is de nieuwe Focus ook voorzien van de nieuwe generatie Ford SYNC 4-technologie.

nieuwe-ford-focus-2022

Ford Focus Wagon uitvoeringen

Een Ford Focus Wagon kopen bij Wensink

Als officiële Ford dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Ford Focus Wagon, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Ford Focus…dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Ford Focus Wagon

Ford Focus Wagon financieren

Rijden in een gloednieuwe Ford Focus Wagon, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Ford Focus Wagon. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Ford Focus Wagon leasen

Voor al uw medewerkers een Ford Focus Wagon leasen? Of privé rijden in een prachtige Ford tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Ford Focus Wagon zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Ford Focus Wagon Private Lease

Een spiksplinternieuwe Ford Focus Wagon leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Ford Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Ford Focus Wagon onderhouden

Ford maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Ford Focus Wagon. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Ford in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Ford dealer onderhouden wij elke Ford Focus Wagon zoals het moet, volgens de voorschriften van Ford. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Ford technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Ford serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
ford-focus-wagon-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Ford 

Als het gaat om de flexibel inzetbare stadsauto, is er natuurlijk één winnaar: de Ford Focus. Maar in deze range biedt Ford ook alternatieven voor wie net wat meer ruimte wenst of een iets andere look is en de Mondeo zijn dan ook bijzonder mooi. Liever een SUV of crossover? Neem dan een kijkje bij de Ford EcoSport, de sportieve Puma of het absolute topmodel de Explorer. Gaat u toch voor een SUV met Plug-In Hybride? Dan bent u bij de Ford Kuga bij het juiste adres.

Liever een elektrisch alternatief, dan is de 100% elektrische Ford Mustang Mach-E wellicht iets voor u. Wensink helpt u graag bij het vinden van de perfecte Ford.