ford-explorer-hero-mobiel

Ford Explorer

Gebouwd voor een leven vol avontuur
Hoe wilt u de Ford Explorer rijden?
De Explorer heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 88.345

Private lease

€ 1.399

Zakelijke lease

€ 1.219

Ford Explorer: gemaakt voor luxe, uitgerust voor avontuur

De Ford Explorer is een nieuwe mijlpaal als het om uitmuntende SUV's gaat. Z’n elegante uiterlijk oogt indrukwekkend ruim. Terwijl het veelzijdige interieur ruimte biedt aan maximaal zeven mensen en meer dan voldoende bagage. De geavanceerde hybride aandrijving levert het Intelligent All-Wheel Drive-systeem alle power die u maar nodig hebt, terwijl hij toch zuinig blijft rijden. En dankzij een scala aan extra functies en slimme technologieën, is de Ford Explorer zo ontworpen dat u de wereld comfortabel en in stijl aankunt.

Proefrit maken in een Explorer?

Interesse in een Explorer?

Bekijk onze serviceabonnementen

Ford Explorer uitvoeringen

Een Ford Explorer kopen bij Wensink

Een nieuwe Ford Explorer kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe Ford Explorer? De SUV die gemaakt is voor luxe en een groot avontuur. Wensink kan u hiermee helpen. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met uw Ford te maken heeft. Wij helpen u van aanschaf en lease tot verzekering en service. Graag zien wij u bij ons in de showroom verschijnen om met één van onze verkopers uw droom Ford samen te stellen.

Een gebruikte Ford Explorer kopen?

Bent u liever op zoek naar een Ford Explorer occasion? Ook dit is bij Wensink mogelijk. U kunt gerust contact opnemen met één van onze verkoop medewerkers, maar u kunt ook altijd langs komen bij ons in de showroom.

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Ford Explorer

Ford Explorer financieren

Rijden in een gloednieuwe Ford Explorer, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Ford Explorer. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Ford Explorer leasen

Voor al uw medewerkers een Ford Explorer leasen? Of privé rijden in een prachtige Ford tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Ford Explorer zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Ford Explorer Private Lease

Een spiksplinternieuwe Ford Explorer leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Ford Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Ford Explorer onderhouden

Ford maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Ford Explorer. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Ford in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Ford dealer onderhouden wij elke Ford Explorer zoals het moet, volgens de voorschriften van Ford. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Ford technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Ford serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
ford-explorer-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Ford 

Wanneer u een SUV die op alle fronten topprestaties levert is de Ford Explorer uitermate geschikt voor u. In deze range biedt Ford ook compactere alternatieven voor dezelfde kwaliteit en prestaties die u gewend bent, hiervoor bent u bent u bij de Ford EcoSport of de stijlvolle Ford Puma bij het juist adres. Als u op zoek bent naar een plug-in hybride in combinatie met veel laadruimte is de Ford Kuga verantwoorde keuze.

Liever een elektrisch alternatief, dan is de 100% elektrische Ford Mustang Mach-E wellicht iets voor u. Wensink helpt u graag bij het vinden van de perfecte Ford.