e-tourneo-custom-hero-mobiel

Ford E-Tourneo Custom: 

Reis in klasse, nu ook elektrisch
 

 

Ford E-Tourneo Custom: Reis in klasse, nu ook elektrisch

Met de komst van de volledig elektrische E-Tourneo Custom voegt Ford Pro een bijzonder veelzijdige MPV toe aan het gamma. Met zijn veelzijdige binnenruimte en zitplaatsen voor 8 is het een ware alleskunner. 

Met een actieradius van wel 370 km (WLTP) is de E-Tourneo Custom klaar voor iedere klus. Eind december start Ford Pro met de productie. 

 

Interesse in een E-Tourneo Custom?

Bekijk onze serviceabonnementen

Een Ford E-Tourneo Custom kopen bij Wensink

Een nieuwe Ford E-Tourneo Custom kopen?

Elektrisch personenvervoer voor uw bedrijf? Dan heeft Wensink de Ford E-Tourneo Custom voor u. Met een actieradius van 370 km WLTP is het de ideale personenvervoer. Bij Wensink kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met uw E-Tourneo Custom, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Kom langs bij Wensink en bekijk wat voor u de mogelijkheden zijn. 

Een gebruikte Ford E-Tourneo Custom?

Bent op liever opzoek naar een gebruikte elektrische personenvervoerder van Ford? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Door ons grote voorraad occasions is er altijd wel iets voor u op voorraad. Wij zien u graag bij ons verschijnen of neem contact met ons op voor eventuele vragen.

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Elektrische totaaloplossing, voor thuis of onderweg.

Wensink zorgt ervoor dat u aangenaam onderweg bent! Ook als het gaat om elektrische mobiliteit. We zijn graag uw partner in mobiliteit en doordat wij vele jaren ervaring hebben in deze branche zijn we daar ook uitstekend toe in staat. Wensink helpt u graag met een laadoplossing op maat en u kunt rekenen op de beste service, ook als u uw voertuig niet bij Wensink heeft aangeschaft. Wel zo aangenaam!

Wensink heeft voor u de beschikking over de volgende laadstations:

Ford E-Tourneo Custom financieren

Rijden in een gloednieuwe Ford E-Tourneo Custom, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Ford E-Tourneo Custom. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Ford E-Tourneo Custom leasen

Voor al uw medewerkers een Ford E-Tourneo Custom leasen? Of privé rijden in een prachtige Ford tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Ford E-Tourneo Custom zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Ford E-Tourneo Custom onderhouden

Ford maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Ford E-Tourneo Custom. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Ford in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Ford agentschap onderhouden wij elke Ford E-Tourneo Custom zoals het moet, volgens de voorschriften van Ford. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Ford technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Ford serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
e-tourneo-custom-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Ford

Wanneer u opzoek bent naar multi inzetbare Ford personenwagen die elektrisch is dan komt u uit bij de Ford E-Tourneo Custom. Heeft u liever een ruime elektrische bedrijfswagen, dan is de E-Transit voor u de beste keuze.

Als u een toch liever een bedrijfswagen met brandstof wenst te hebben die gelijktijdig een stuk compacter is, dan hebben wij de Transit Courier of de Transit Connect voor u. Voor de bedrijfswagen met het maximale laadvolume is de reguliere Transit voor u de beste keus.

Indien u een Ford bedrijfswagen nodig heeft die geschikt is voor de zware klus dan bent u bij de Ranger Super Cab aan het juiste adres, hij kan op elke mogelijke wijzen worden gepersonaliseerd. Wanneer u een krachtigere variant van deze multitasker zoekt bent u bij de Ford Ranger Raptor aan het goede adres, hij is compact, wendbaar maar toch praktisch.