Elektrisch-rijden-Ford-Personenwagen-Hero-Mobile

Elektrisch rijden in een Ford personenwagen

Stap in de wereld van elektrisch rijden

Elektrisch rijden in een Ford

Wensink Ford heeft een mooi aanbod in elektrische voertuigen. op dit moment heeft Ford dan als enige elektrische auto de Mach-E in het segment. Hiernaast bestaan natuurlijk nog verschillende hybride modellen. Kiest u ervoor om elektrisch te rijden in een Ford dan heeft Wensink nog verschillende laadoplossingen voor u en een service abonnement zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw elektrische Ford. Wel zo fijn.

Voordelen elektrisch rijden in een Ford

Bent u aan het twijfelen of elektrisch rijden in een Ford personenwagen iets is voor u? Geen zorgen wij zetten graag wat voordelen voor u op een rij. Het grootste voordeel dat u zult merken zijn de kosten. Het is namelijk algemeen bekend dat elektrisch rijden goedkoper is dan een benzine of een diesel auto. Denk hierbij alleen al aan de bijtelling en benzine kosten. Nog een voordeel is de accu capaciteit van de elektrische auto's van Ford, namelijk de afstand die al gereden kan worden in een Mach-E is maximaal 600 km

Elektrische Ford modellen

Interieur elektrische Ford personenwagen

Ford heeft een enorme prestatie neergezet als het gaat om het interieur van de eerste elektrische Ford personenwagen. Op dit moment is dat alleen nog de Mach-E. De afwerking van het interieur is zo strak mogelijk gemaakt om een beetje het gevoel van de echte Mustang te krijgen. Verder bevind er zich een groot 15,5-inch touchscreen in het midden. Ook is het mogelijk om uw mobiele apparaat draadloos te koppelen met Apple CarPlay. 

Elektrisch-rijden-Ford-personenwagen-interieur-slider

Bekijk de voorraad

Laadoplossingen

Wensink vindt het belangrijk dat u zonder zorgen onderweg bent. Zo ook in uw elektrsiche Ford. Hierbij helpen wij u graag en bieden wij u verschillende laadoplossingen en serviceabonnementen aan. Hiermee nemen wij u alle zorgen weg en kunt u altijd zorgeloos genieten van uw elektrische Ford. Wel zo fijn!

elektrisch-onderhoud-accu-ford-image

Veelgestelde vragen

Waarom elektrisch rijden?

Elektrisch rijden is de toekomst! U stoot geen CO2 meer uit en andere vervuilende stoffen en hoeft u niet meer te tanken.

Over welke elektrische modellen beschikt Wensink Ford?

U kunt de voorraad bekijken op de Wensink Ford website. Daar helpen we u graag verder.

Zijn er ook elektrische bedrijfswagens beschikbaar bij Wensink Ford?

Ja zeker. U kunt de voorraad bekijken op de website.

Welke Ford elektrische modellen zijn er?

U kunt de elektrische modellen van Ford bekijken op de Wensink Ford website.

Welke Ford elektrische auto's komen er in 2023?

Op dit moment is alleen bekend dat Ford een Medium size Cross-over heeft geïntroduceerd voor 2023.