smart-landelijk-netwerk-14-dealerschappen-hero-mobiel

Smart stelt 14 agentschappen aan voor service en advies

Premium ervaring met smart #1 dankzij een vernieuwd netwerk van smart-agenten.

smart stelt 14 agentschappen aan

Autofabrikant smart heeft voor Nederland een landelijk netwerk van agenten uitgerold en afgerond. Vanaf nu zijn de auto’s van smart te bestellen bij veertien Mercedes-Benz-dealers in Nederland. Wensink is de agent voor Noord- en Midden-Nederland.

Bij Wensink kan de klant terecht voor persoonlijke service, proefritten en hulp bij de aanschaf van een smart. De nieuwe generatie EV’s van smart zijn uitsluitend te bestellen via de website of bij één van de 14 smart-agentschappen waaronder Wensink. Daarmee profiteert de klant van een vaste prijs, ongeacht de locatie. Deze nieuwe manier van verkopen versterkt de online-klantbeleving van smart. De smart-agenten werken op het niveau van Mercedes-Benz, waardoor de service en aftersales van de hoogste kwaliteit is.

De smart #1 is te bestellen in vier uitvoeringen. Het instapmodel de Pro+, het luxe model Premium, de exclusieve Launch Edition en de krachtige smart #1 BRABUS. Op Pro+ en de Premium is de Subsidieregeling Elektrische Personenauto's Particulieren (SEPP) subsidieregeling van € 2.950,- beschikbaar.