smart-eq-fortwo-hero-mobiel

smart EQ fortwo

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek
Hoe wil je de smart EQ fortwo rijden?
De EQ fortwo heeft een bijtelling van 12%

Kopen vanaf

€ 13.740

smart EQ fortwo: de compacte alleskunner

De smart EQ fortwo voelt zich met zijn compacte afmetingen en superieure wendbaarheid in de stad als een vis in het water. Deze frisse, eigenwijze stadsauto is ook leverbaar als cabrio. De smart EQ fortwo onderscheidt zich door zijn optimistische design en vrolijke uitstraling, mede dankzij de hippe kleuren. De  expressieve grille accentueert het vrolijke uiterlijk en geeft de smart EQ fortwo nog meer karakter. De EQ fortwo is bijzonder compact maar biedt desondanks comfortabel ruimte aan.

Proefrit maken in een EQ fortwo?

Interesse in een EQ fortwo?

Bekijk onze serviceabonnementen

smart EQ fortwo uitvoeringen

Een smart EQ fortwo kopen bij Wensink

Als officiële smart dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met de hoogste kwaliteit. Deze hoge eisen stellen we niet alleen aan de auto’s die we leveren, maar uiteraard ook voor de service die u van ons kan verwachten. U kunt bij ons terecht voor uw complete mobiliteit. Het stopt bij Wensink niet bij de aanschaf van uw smart. We helpen u ook graag als het gaat om lease, verzekeren of financieren. Ons doel is dat u zorgeloos onderweg bent in uw smart EQ fortwo. Tijd om kennis te maken? Dat kan persoonlijk of digitaal, we maken u het bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd voorraad

Persoonlijk contact

3 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

smart EQ fortwo Financieren

Rijden in een gloednieuwe smart EQ fortwo, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk 

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw smart EQ fortwo. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

smart EQ fortwo Leasen

Voor al uw medewerkers een smart EQ fortwo leasen? Of privé rijden in een prachtige smart tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, ongetwijfeld is er een leasevorm die perfect bij u past.

smart EQ fortwo Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

smart EQ fortwo Private lease

Een spiksplinternieuwe smart EQ fortwo leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met smart Private Lease bent u verzekerd van een auto die in uitstekende staat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

smart EQ fortwo onderhouden

smart maakt auto's van hoge kwaliteit. Dat geldt natuurlijk ook voor de smart EQ fortwo. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw smart in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële smart dealer onderhouden wij elke smart op de best mogelijk manier, volgens de officiële voorschriften van smart. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde smart technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende smart serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
smart-eq-fortwo-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van smart

Wanneer u een compacte en hippe auto wilt, is de smart EQ fortwo uitermate geschikt voor u. Bent u op zoek naar nog meer beleving en wilt u graag bij mooi weer genieten van de omgeving? Dan is de EQ fortwo cabrio écht iets voor u. Deze cabrio biedt ruimte aan liefst vier personen en is dankzij de compact vorm toch een ideale auto voor in de stad. Toch opzoek naar een smart met iets meer ruimte? Dan is er ook nog de smart forfour. Een vierpersoons smart; in alles een écht smart, alleen dan een tikje groter.