smart-eq-fortwo-hero-mobiel

smart EQ fortwo

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek
Hoe wil je de smart EQ fortwo rijden?
De EQ fortwo heeft een bijtelling van 16%

Kopen vanaf

€ 23.716

smart EQ fortwo: de compacte alleskunner

De smart EQ fortwo voelt zich met zijn compacte afmetingen en superieure wendbaarheid in de stad als een vis in het water. Deze frisse, eigenwijze stadsauto is ook leverbaar als cabrio. De smart EQ fortwo onderscheidt zich door zijn optimistische design en vrolijke uitstraling, mede dankzij de hippe kleuren. De expressieve grille accentueert het vrolijke uiterlijk en geeft de smart EQ fortwo nog meer karakter. De EQ fortwo is bijzonder compact maar biedt desondanks comfortabel ruimte aan.

Proefrit maken in een EQ fortwo?

Interesse in een EQ fortwo?

Bekijk onze serviceabonnementen

smart EQ fortwo uitvoeringen

Een smart EQ fortwo kopen bij Wensink

Een nieuwe Smart EQ fortwo kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe Smart EQ Fortwo? Dan bent u bij Wensink op de juiste plek. Met de Smart EQ fortwo voelt u zich echt thuis in de stad door zijn kleine en compacte afmetingen. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met uw Smart te maken heeft. Wij helpen u van aanschaf en lease tot verzekering en service. Graag zien wij u bij ons in de showroom verschijnen om met één van onze verkopers uw droom Smart samen te stellen.

Een gebruikte Smart EQ fortwo kopen?

Heeft u liever een gebruikte Smart EQ fortwo? Ook hiervoor bent u bij Wensink bij het juiste adres. U kunt gerust een kijkje nemen op onze occasion pagina of neem contact op met één van onze verkopers, die helpen u graag verder.

Bekijk de voorraad

Altijd voorraad

Persoonlijk contact

3 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Elektrische totaaloplossing, voor thuis of onderweg.

Wensink zorgt ervoor dat u aangenaam onderweg bent! Ook als het gaat om elektrische mobiliteit. We zijn graag uw partner in mobiliteit en doordat wij vele jaren ervaring hebben in deze branche zijn we daar ook uitstekend toe in staat. Wensink helpt u graag met een laadoplossing op maat en u kunt rekenen op de beste service, ook als u uw voertuig niet bij Wensink heeft aangeschaft. Wel zo aangenaam!

Wensink heeft voor u de beschikking over de volgende laadstations:

smart EQ fortwo Financieren

Rijden in een gloednieuwe smart EQ fortwo, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Particulier

Particulier financieren betekent dat je tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doe je maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk 

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, ben je hierbij wel degelijk de eigenaar van jouw smart EQ fortwo. Wensink regelt de financiering en je betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat je profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heb je onder andere recht op financieringsaftrek. 

smart EQ fortwo Leasen

Voor al jouw medewerkers een smart EQ fortwo leasen? Of privé rijden in een prachtige smart tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vind je verschillende leasevormen, ongetwijfeld is er een leasevorm die perfect bij je past.

smart EQ fortwo Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht je van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij je jouw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

smart EQ fortwo Private lease

Een spiksplinternieuwe smart EQ fortwo leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met smart Private Lease ben je verzekerd van een auto die in uitstekende staat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

smart EQ fortwo onderhouden

smart maakt auto's van hoge kwaliteit. Dat geldt natuurlijk ook voor de smart EQ fortwo. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt jouw smart in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële smart dealer onderhouden wij elke smart op de best mogelijk manier, volgens de officiële voorschriften van smart. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde smart technici. Bij Wensink heb je de keuze uit verschillende smart serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
smart-eq-fortwo-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van smart

Wanneer je een compacte en hippe auto wilt, is de smart EQ fortwo uitermate geschikt voor jou De smart EQ fortwo onderscheidt zich door zijn optimistische design en vrolijke uitstraling, mede dankzij de hippe kleuren. Toch opzoek naar net dat beetje extra? Dan is smart EQ fortwo cabrio écht iets voor jou. eze frisse, eigenwijze stadsauto onderscheidt zich dankzij de mogelijkheid om het dak volledig open te schuiven. De smart EQ fortwo cabrio valt op tussen het verkeer dankzij de eigentijdse vorm en moderne kleuren.