smart-#1-hero-mobiel

smart #1

Dé luxe en compacte SUV voor de stadsomgeving

smart #1: de ideale SUV voor in de stad gericht op de toekomst

De #1 is voor smart hét nieuwe hoofdstuk wat betreft het nieuwe design welke leidend gaat zijn voor de toekomst van smart. 

Met de komst van de nieuwe smart #1 – welke de grootste en sterkste smart ooit is – is dit ook duidelijk zichtbaar in de elektrische prestaties van de compacte SUV. Het rijbereik van de #1 is goed voor maar liefst 440 km (WLTP) waardoor u met de 66 kWh accu ruim voldoende actieradius heeft om de reguliere ritten zonder zorgen te rijden. Wanneer u toch langere ritten gaat afleggen is met het piekvermogen van 200 kW de smart #1 in staat om met gelijkstroom (DC) bij snellaadstations de accu van 10 naar 80% op te laden in minder dan 30 minuten.

De smart #1 is leverbaar in een 3-tal verschillende uitvoeringen, namelijk de Launch Edition, Premium en Pro+. De eerste modellen van de #1 worden begin 2023 uitgeleverd waarmee de eerste proefritten vanaf medio 2023 gerealiseerd kunnen worden.

Interesse in een #1?

Bekijk onze serviceabonnementen

Een smart #1 kopen bij Wensink

Als officiële smart dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met de hoogste kwaliteit. Deze hoge eisen stellen we niet alleen aan de auto’s die we leveren, maar uiteraard ook voor de service die je van ons kan verwachten. Je kunt bij ons terecht voor jouw complete mobiliteit. Het stopt bij Wensink niet bij de aanschaf van jouw smart. We helpen je ook graag als het gaat om lease, verzekeren of financieren. Ons doel is dat je zorgeloos onderweg bent in jouw smart #1. Tijd om kennis te maken? Dat kan persoonlijk of digitaal, we maken je het bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met jou in om de auto van jouw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Altijd voorraad

Persoonlijk contact

3 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Laadpalen en oplossingen, voor thuis of op uw werk

Wensink helpt u graag om aangenaam onderweg te zijn, zo ook als het gaat om elektrisch rijden. Wanneer u via Wensink een laadoplossing aanschaft, regelen wij samen met onze installateur, dat uw gewenste situatie gerealiseerd wordt. Kies bijvoorbeeld voor een montage aan de muur óf op een paal, maar u krijgt ook de keuze of u gebruik wilt maken van de Wensink Laadpas. 

Wensink heeft voor u de beschikking over de volgende elektrische laadpunten voor thuis of op een locatie naar wens.

smart #1 Financieren

Rijden in een gloednieuwe smart #1, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Particulier

Particulier financieren betekent dat je tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doe je maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk 

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, ben je hierbij wel degelijk de eigenaar van jouw smart #1. Wensink regelt de financiering en je betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat je profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heb je onder andere recht op financieringsaftrek. 

smart #1 Leasen

Voor al jouw medewerkers een smart #1 leasen? Of privé rijden in een prachtige smart tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vind je verschillende leasevormen, ongetwijfeld is er een leasevorm die perfect bij je past.

smart #1 Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht je van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij je jouw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

smart #1 Private lease

Een spiksplinternieuwe smart #1 leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met smart Private Lease ben je verzekerd van een auto die in uitstekende staat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

smart #1 onderhouden

smart maakt auto's van hoge kwaliteit. Dat geldt natuurlijk ook voor de smart #1. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt jouw smart in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële smart dealer onderhouden wij elke smart op de best mogelijk manier, volgens de officiële voorschriften van smart. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde smart technici. Bij Wensink heb je de keuze uit verschillende smart serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
smart-#1-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van smart

Wanneer je een compacte en hippe auto wilt, is de smart #1 uitermate geschikt voor jou. De smart #1 onderscheidt zich door zijn volledig nieuwe design van smart die gelijktijdig een luxe uitsraling heeft. Toch opzoek naar net iets compacter? Dan is smart EQ fortwo écht iets voor jou. Deze frisse, eigenwijze en stadsauto onderscheidt zich dankzij zijn zeer compacte formaat.