smart-eq-fortwo-cabrio-hero-mobiel

smart EQ fortwo cabrio

Het bewijs dat comfort ook compact kan zijn
Hoe wil je de smart EQ fortwo cabrio rijden?
De EQ fortwo cabrio heeft een bijtelling van 16%

Kopen vanaf

€ 27.544

smart EQ fortwo cabrio: fris en energiek

De smart EQ fortwo cabrio voelt zich met zijn compacte formaat en superieure wendbaarheid in de stad helemaal thuis. Deze frisse, eigenwijze stadsauto onderscheidt zich dankzij de mogelijkheid om het dak volledig open te schuiven. De smart EQ fortwo cabrio valt op tussen het verkeer dankzij de eigentijdse vorm en moderne kleuren. Het nieuwe design met een opvallende honingraat grille geven de smart EQ fortwo cabrio nog meer karakter. De fortwo cabrio is afgewerkt met hoogwaardige materialen en heeft in het interieur slimme ideeën voor nog meer opbergruimte. 

Proefrit maken in een EQ fortwo cabrio?

Interesse in een EQ fortwo cabrio?
 

Bekijk onze serviceabonnementen

smart EQ fortwo cabrio uitvoeringen

Een smart EQ fortwo cabrio kopen bij Wensink

Een nieuwe Smart EQ fortwo cabrio kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe Smart EQ Fortwo cabrio? Dan bent u bij Wensink op de juiste plek. Met de Smart EQ fortwo cabrio voelt u zich echt thuis in de stad door zijn kleine en compacte afmetingen, terwijl u ondertussen kan genieten van de frisse buitenlucht dankzij de mogelijkheid om het dak open te schuiven. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met uw Smart te maken heeft. Wij helpen u van aanschaf en lease tot verzekering en service. Graag zien wij u bij ons in de showroom verschijnen om met één van onze verkopers uw droom Smart samen te stellen.

Een gebruikte Smart EQ fortwo cabrio kopen?

Heeft u liever een gebruikte Smart EQ fortwo cabrio? Ook hiervoor bent u bij Wensink bij het juiste adres. U kunt gerust een kijkje nemen op onze occasion pagina of neem contact op met één van onze verkopers, die helpen u graag verder.

Bekijk de voorraad

Altijd voorraad

Persoonlijk contact

3 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Elektrische totaaloplossing, voor thuis of onderweg.

Wensink zorgt ervoor dat u aangenaam onderweg bent! Ook als het gaat om elektrische mobiliteit. We zijn graag uw partner in mobiliteit en doordat wij vele jaren ervaring hebben in deze branche zijn we daar ook uitstekend toe in staat. Wensink helpt u graag met een laadoplossing op maat en u kunt rekenen op de beste service, ook als u uw voertuig niet bij Wensink heeft aangeschaft. Wel zo aangenaam!

Wensink heeft voor u de beschikking over de volgende laadstations:

smart EQ fortwo cabrio Financieren

Rijden in een gloednieuwe smart EQ fortwo cabrio, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Particulier

Particulier financieren betekent dat je tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doe je maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, ben je hierbij wel degelijk de eigenaar van jouw smart EQ fortwo cabrio. Wensink regelt de financiering en je betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat je profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heb je onder andere recht op financieringsaftrek. 

smart EQ fortwo cabrio Leasen

Voor al jouw medewerkers een smart EQ fortwo cabrio leasen? Of privé rijden in een prachtige smart tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vind je verschillende leasevormen, ongetwijfeld is er een leasevorm die perfect bij je past.

smart EQ fortwo cabrio Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht je van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij je jouw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

smart EQ fortwo cabrio Private Lease

Een spiksplinternieuwe smart EQ fortwo cabrio leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met smart Private Lease ben je verzekerd van een auto die in uitstekende staat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

smart EQ fortwo cabrio onderhouden

smart maakt auto's van hoge kwaliteit. Dat geldt natuurlijk ook voor de smart EQ fortwo cabrio. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt jouw smart in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële smart dealer onderhouden wij elke smart op de best mogelijk manier, volgens de officiële voorschriften van smart. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde smart technici. Bij Wensink heb je de keuze uit verschillende smart serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
samrt-eq-fortwo-cabrio-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van smart

Wanneer je een compacte en hippe auto wilt, is de smart EQ fortwo uitermate geschikt voor jou De smart EQ fortwo onderscheidt zich door zijn optimistische design en vrolijke uitstraling, mede dankzij de hippe kleuren. Toch opzoek naar net dat beetje extra? Dan is smart EQ fortwo cabrio écht iets voor jou. eze frisse, eigenwijze stadsauto onderscheidt zich dankzij de mogelijkheid om het dak volledig open te schuiven. De smart EQ fortwo cabrio valt op tussen het verkeer dankzij de eigentijdse vorm en moderne kleuren.