smart-eq-fortwo-cabrio-hero-mobiel

smart EQ fortwo cabrio

Het bewijs dat comfort ook compact kan zijn
Hoe wil je de smart EQ fortwo cabrio rijden?
De EQ fortwo cabrio heeft een bijtelling van 12%

Kopen vanaf

€ 26.995

smart EQ fortwo cabrio: fris en energiek

De smart EQ fortwo cabrio voelt zich met zijn compacte formaat en superieure wendbaarheid in de stad helemaal thuis. Deze frisse, eigenwijze stadsauto onderscheidt zich dankzij de mogelijkheid om het dak volledig open te schuiven. De smart EQ fortwo cabrio valt op tussen het verkeer dankzij de eigentijdse vorm en moderne kleuren. Het nieuwe design met een opvallende honingraat grille geven de smart EQ fortwo cabrio nog meer karakter. De fortwo cabrio is afgewerkt met hoogwaardige materialen en heeft in het interieur slimme ideeën voor nog meer opbergruimte. 

Proefrit maken in een EQ fortwo cabrio?

Interesse in een EQ fortwo cabrio?
 

Bekijk onze serviceabonnementen

smart EQ fortwo cabrio uitvoeringen

Een smart EQ fortwo cabrio kopen bij Wensink

Als officiële smart dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met de hoogste kwaliteit. Deze hoge eisen stellen we niet alleen aan de auto’s die we leveren, maar uiteraard ook voor de service die u van ons kan verwachten. U kunt bij ons terecht voor uw complete mobiliteit. Het stopt bij Wensink niet bij de aanschaf van uw smart. We helpen u ook graag als het gaat om lease, verzekeren of financieren. Ons doel is dat u zorgeloos onderweg bent in uw smart EQ fortwo. Tijd om kennis te maken? Dat kan persoonlijk of digitaal, we maken u het bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd voorraad

Persoonlijk contact

3 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

smart EQ fortwo cabrio Financieren

Rijden in een gloednieuwe smart EQ fortwo cabrio, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw smart EQ fortwo cabrio. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

smart EQ fortwo cabrio Leasen

Voor al uw medewerkers een smart EQ fortwo cabrio leasen? Of privé rijden in een prachtige smart tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, ongetwijfeld is er een leasevorm die perfect bij u past.

smart EQ fortwo cabrio Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

smart EQ fortwo cabrio Private Lease

Een spiksplinternieuwe smart EQ fortwo cabrio leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met smart Private Lease bent u verzekerd van een auto die in uitstekende staat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

smart EQ fortwo cabrio onderhouden

smart maakt auto's van hoge kwaliteit. Dat geldt natuurlijk ook voor de smart EQ fortwo. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw smart in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële smart dealer onderhouden wij elke smart op de best mogelijk manier, volgens de officiële voorschriften van smart. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde smart technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende smart serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
samrt-eq-fortwo-cabrio-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van smart

Wanneer u een compacte en hippe auto wilt, is de smart EQ fortwo uitermate geschikt voor u De smart EQ fortwo onderscheidt zich door zijn optimistische design en vrolijke uitstraling, mede dankzij de hippe kleuren. Toch opzoek naar een smart met iets meer ruimte? Dan is er ook nog de smart EQ forfour. Een vierpersoons smart; in alles een écht smart, alleen dan een tikje groter.