smart-onderhoud-grote-beurt-hero-mobiel

Assyst B bij Wensink smart

Met een fijner gevoel in je smart

Assyst B: een grondige check

Een grondige check van jouw smart, dát is Assyst B. Niet noodzakelijk, maar zeker aan te raden. Zo kan je altijd zorgeloos onderweg. Bij Assyst B controleren wij jouw smart op een groot aantal punten. Je kan hierbij denken aan: remmen, versnellingsbak, leidingen en slangen en nog veel meer. Zo kan je met een fijner gevoel in jouw smart stappen. 

U kunt direct een afspraak maken bij de Wensink werkplaats.

werkplaatsplanner-blok-algemeen-mobiel

Onderhoud
aan uw auto
zo geregeld!

maak een
werkplaatsafspraak

Maak eenvoudig en snel een afspraak in onze werkplaatsplanner. Weer veilig en vertrouwd de weg op. Dat is wel zo aangenaam!

Binnen twee minuten geregeld!

Geen gedoe, ook niet achteraf

Persoonlijke aandacht voor ieder voertuig

Niet goed, binnen 14 dagen uw geld terug

Waar letten we op bij Assyst B

Welke onderdelen we van jouw smart controleren bij Assyst B hangt af van het model en ook de leeftijd. Wel zijn er een aantal onderdelen die wij standaard nalopen bij Assyst B. Zo kijken wij altijd naar de remmen, motorolie, verlichting, ruitenwissers en bandenspanning. Welke onderdelen wij nog meer nalopen leest je hier:

BandenspanningRemmenAccu
MotorolieDistributieriemStuurbekrachtiging
VerlichtingRuitenwissersGordels
VersnellingsbakVerdeelbakVoor- en achteras
Veren en schokbrekersKoelsysteemEHBO-set
Resetten service interval  

Verschil Assyst A en Assyst B

Het aantal punten waarop we jouw smart tijdens Assyst B controleren, is – niet geheel verrassend – groter dan bij een Assyst A. Net als bij een Assyst A worden tijdens een Assyst B de remmen, vloeistoffen, gordels en de stuurbekrachtiging gecontroleerd. Tijdens Assyst B gaan we nog een stapje verder en nemen we ook onderdelen als de banden, de distributieriem en de accu onder de loep.

smart-onderhoud-grote-beurt-slider-1

Veel gestelde vragen

Wat is Assyst B?

Een grondige check van uw Smart, dát is Assyst B. Niet noodzakelijk, maar zeker aan te raden. Zo kunt u altijd zorgeloos onderweg. Bij Assyst B controleren wij uw Smart op een groot aantal punten. U kunt hierbij denken aan: remmen, versnellingsbak, leidingen en slangen en nog veel meer.

Wat zijn de werkzaamheden bij Assyst B?

Welke onderdelen we van jouw Smart controleren bij Assyst B hangt af van het model en ook de leeftijd. Wel zijn er een aantal onderdelen die wij standaard nalopen bij Assyst B. Zo kijken wij altijd naar de remmen, motorolie, verlichting, ruitenwissers en bandenspanning. Welke onderdelen wij nog meer nalopen leest je hier:

BandenspanningRemmenAccu
MotorolieDistributieriemStuurbekrachtiging
VerlichtingRuitenwissersGordels
VersnellingsbakVerdeelbakVoor- en achteras
Veren en schokbrekersKoelsysteemEHBO-set
Resetten service interval  
Wat is het verschil tussen Assyst B en Assyst A?

Het aantal punten waarop we uw auto tijdens Assyst B controleren, is – niet geheel verrassend – groter dan bij Assyst A. Net als bij Assyst A worden tijdens Assyst B de remmen, vloeistoffen, gordels en de stuurbekrachtiging gecontroleerd. Tijdens Assyst B gaan we nog een stapje verder en nemen we ook onderdelen als de banden, de distributieriem en de accu onder de loep.