smart-onderhoud-grote-beurt-hero-mobiel

Assyst B bij Wensink smart

Met een fijner gevoel in je smart

Assyst B: een grondige check

Een grondige check van jouw smart, dát is Assyst B. Niet noodzakelijk, maar zeker aan te raden. Zo kan je altijd zorgeloos onderweg. Bij Assyst B controleren wij jouw smart op een groot aantal punten. Je kan hierbij denken aan: remmen, versnellingsbak, leidingen en slangen en nog veel meer. Zo kan je met een fijner gevoel in jouw smart stappen. 

Waar letten we op bij Assyst B

Welke onderdelen we van jouw smart controleren bij Assyst B hangt af van het model en ook de leeftijd. Wel zijn er een aantal onderdelen die wij standaard nalopen bij Assyst B. Zo kijken wij altijd naar de remmen, motorolie, verlichting, ruitenwissers en bandenspanning. Welke onderdelen wij nog meer nalopen leest je hier:

BandenspanningRemmenAccu
MotorolieDistributieriemStuurbekrachtiging
VerlichtingRuitenwissersGordels
VersnellingsbakVerdeelbakVoor- en achteras
Veren en schokbrekersKoelsysteemEHBO-set
Resetten service interval  

Verschil Assyst A en Assyst B

Het aantal punten waarop we jouw smart tijdens Assyst B controleren, is – niet geheel verrassend – groter dan bij een Assyst A. Net als bij een Assyst A worden tijdens een Assyst B de remmen, vloeistoffen, gordels en de stuurbekrachtiging gecontroleerd. Tijdens Assyst B gaan we nog een stapje verder en nemen we ook onderdelen als de banden, de distributieriem en de accu onder de loep.

smart-onderhoud-grote-beurt-slider-1