Wensink-parts-hero-mobiel

Onderdelen

Het beste voor je smart

Originele smart onderdelen kopen


Als je op zoek bent naar originele onderdelen voor jouw smart, dan is uw zoektocht met het bekijken van deze pagina volbracht. Wij beschikken namelijk over een groot assortiment van onderdelen. 

Zakelijk onderdelen bestellen

Als zakelijke afnemer begrijpen we dat u specifieke vragen en behoeften heeft. Daarom hebben we speciaal voor u een aparte B2B-verkooptak, zodat u gemakkelijk originele smart onderdelen ieder moment van de dag kunt inkopen. U kunt hier eenvoudig uw onderdelen inkopen op basis van bijvoorbeeld een onderdeelnummer, kenteken of chassisnummer.

Aarzel niet om contact op te nemen met uw voorkeursvestiging. Onze toegewijde B2B-medewerkers staan klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. We begrijpen dat uw tijd kostbaar is, daarom streven we ernaar om u snel en efficiënt van dienst te zijn.

Particulier onderdelen bestellen

Wij beschikken over een aantal grote magazijnen met een enorme diversiteit aan originele onderdelen. Dit betekent dat u deze onderdelen in de meeste gevallen direct kunt ophalen – u hoeft dus niet te wachten op een bestelling. Natuurlijk komt het soms ook voor dat we een onderdeel speciaal voor u gaan bestellen. Onze bestellingen worden snel uitgevoerd waardoor u de bestelling vlug binnen heeft. U kunt altijd terecht bij één van onze fysieke magazijnen.

Onze voordelen

Maak kennis met de voordelen van Wensink voor al uw auto-onderdelen. Met ons uitgebreide assortiment, directe beschikbaarheid en snelle service, zorgen wij ervoor dat u altijd op weg kunt blijven. Ontdek hieronder waarom wij uw ideale partner zijn voor al uw onderdelenbehoeften.

 • Groot assortiment originele onderdelen
  Kies uit een uitgebreide selectie originele smart onderdelen en accessoires.
 • Direct beschikbaarheid
  Onze grote magazijnen bevatten een enorme diversiteit aan onderdelen die u direct kunt ophalen, zodat u niet hoeft te wachten op een bestelling.
 • Persoonlijk advies en bestellingen
  Ons toegewijde team staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en bestellingen te verwerken, zowel voor particuliere als zakelijke klanten.
 • Opgeleid en gekwalificeerd personeel
  Onze medewerkers zijn professioneel opgeleid en gekwalificeerd, waardoor u kunt vertrouwen op deskundig advies en service van hoge kwaliteit.
 • 24/7 online onderdelen bestellen
  Bestel uw onderdelen op elk gewenst moment, waar u ook bent, via onze gebruiksvriendelijke online partners.
mercedes-benz-services-onderdelen-slider-2

Waarom originele onderdelen?

Misschien vraagt u zich af waarom u originele onderdelen zou kopen. Originele onderdelen zijn de beste keuze wanneer u zelf aan uw auto wilt gaan sleutelen. Wanneer u originele onderdelen koopt, bent u er namelijk van verzekerd dat het onderdeel juist is en past in uw auto. Daarnaast krijgt u tot twee jaar garantie op onze onderdelen en bent u verzekerd van een hoge kwaliteit. Onze originele onderdelen hebben een lange levensduur en een hoge betrouwbaarheid. Onze professionals raden u deze onderdelen daarom ten zeerste aan.

Extra services van Wensink

Wensink staat voor service en betrouwbare kwaliteit. Daarom zijn wij altijd bereikbaar voor vragen. Ook hebben wij een grote voorraad van veel verschillende originele onderdelen. Om het u allemaal nog net iets makkelijker te maken bieden wij u nog een aantal extra services:

 • In overleg bezorgen wij de onderdelen graag bij u;
 • Wij geven technische ondersteuning bij onze onderdelen;
 • U kunt uw onderdelen retour sturen.

Veel gestelde vragen

Kan ik originele Smart onderdelen kopen?

Ja zeker. Als u op zoek bent naar originele onderdelen voor uw smart, dan is uw zoektocht met het bekijken van deze pagina volbracht. Wij beschikken namelijk over een groot assortiment van onderdelen.

Wat zijn de voordelen van Smart onderdelen?
 • Groot assortiment originele onderdelen;
 • De onderdelen zijn per direct beschikbaar;
 • Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen of bestellingen;
 • Ons personeel is opgeleid en gekwalificeerd.
   
Wat zijn de extra services van Smart onderdelen?
 • In overleg bezorgen wij de onderdelen graag bij je;
 • Wij geven technische ondersteuning bij onze onderdelen;
 • Je kunt jouw onderdelen retour sturen.