smart-lease-hero-mobiel

Een smart leasen bij Wensink

Wij helpen je graag

Aangenaam leasen bij Wensink

Wanneer je een smart aanschaft, heb je verschillende mogelijkheden om deze aankoop te bekostigen. Zo kun je de smart uit eigen middelen betalen. Steeds meer mensen kiezen er echter voor om hun smart met een vorm van financiering aan te schaffen, zowel particulier als zakelijk. Wanneer je ervoor kiest om jouw smart met financiering aan te schaffen, zal je ongetwijfeld enkele vragen hebben. Wij helpen je graag met een antwoord op deze vragen. Ook bieden wij jou, naast reguliere financiering, verschillende leaseopties en verzekeringen aan. 

Mogelijkheden bij Wensink

Wensink biedt verschillende mogelijkheden als het gaat om leasen. Zo bieden wij zowel particulier als zakelijk leasen aan. Je kan ervoor kiezen deze auto aan te schaffen door middel van financiering of andere leaseopties. Tevens bieden wij ook verzekeringen en serviceabonnementen aan voor jou en jouw smart.

Schade opgelopen met jouw lease smart? Wij helpen je graag! Verzekering & eigen risico

Heb je schade gereden of opgelopen met je lease smart? Geen zorgen, we helpen je graag! Bij opgelopen schade kan je terecht bij alle vestigingen van Wensink. Wij handelen de schade volledig voor je af. Daar hoef je zich dus geen zorgen meer over te maken, wel zo prettig. Zo ben je écht zorgeloos onderweg!

Al leaseklant bij Wensink?

Ben je al leaseklant bij Wensink? Wij hebben voor je de belangrijkste informatie op een rij gezet. Op zoek naar bijvoorbeeld informatie over het doen van onderhoud, schadeafhandeling of benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van vervangend vervoer?