wensink-onderhoud-hero-mobiel

Dealeronderhoud bij Wensink smart

Onderhoud zoals het hoort

Waarom dealeronderhoud?

Je wilt graag zeker zijn dat jouw smart in bekwame handen is wanneer je hem aflevert voor onderhoud of reparaties. Je wilt graag dat jouw smart onderhouden wordt met originele onderdelen en de voorschriften van de fabrikant. Wij delen deze mening met je en daarom bieden wij Wensink dealeronderhoud: onderhoud volgens de voorschriften van de fabrikant, met originele onderdelen. Wensink dealeronderhoud bestaat voor al het onderhoud aan jouw smart. Jouw smart wordt enkel onderhouden door specialisten met een goede opleiding, die jouw smart kennen als geen ander. Jouw smart behoudt dan bovendien de fabrieksgarantie én je kunt aanspraak maken op mobiliteitsgarantie. Dit betekent dat je geen additionele pechservice af hoeft te sluiten.

Nog meer gemak met een service- abonnement

Je kunt er ook voor kiezen om een serviceabonnement bij ons af te sluiten. Hiermee ben je voor een vast bedrag per maand te allen tijde verzekerd van professioneel onderhoud. Verschillende mensen hebben verschillende persoonlijkheden en behoeften, daarom hebben wij meerdere onderhoudsplannen bedacht. Zo kunnen we er zeker van zijn iedereen een passend pakket te bieden. Bekijk al onze onderhoudsplannen hier!

Heb je vragen over dealeronderhoud, of heeft jouw auto een servicebeurt nodig? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen. Aangenaam!

smart-onderhoud-dealeronderhoud-slider