smart-eq-forfour-hero-mobiel

smart EQ forfour

Intelligent opladen, veel inladen
Hoe wil je de smart EQ forfour rijden?
De EQ forfour heeft een bijtelling van 12%

Kopen vanaf

€ 23.995

smart EQ forfour; iconisch en duurzaam

De smart EQ forfour is een echte smart met voldoende ruimte voor vier personen. De EQ forfour beweegt zich geruisloos door de stad dankzij de elektrische aandrijving. Het is dus een ideale stadsauto die zich gemakkelijk laat manoeuvreren door smalle straatjes. Oneindig zoeken naar een plek om te parkeren? Dat is met de smart EQ forfour verleden tijd. 

smart EQ forfour uitvoeringen

Een smart EQ forfour kopen bij Wensink

Als officiële smart dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met de hoogste kwaliteit. Deze hoge eisen stellen we niet alleen aan de auto’s die we leveren, maar uiteraard ook voor de service die u van ons kan verwachten. U kunt bij ons terecht voor uw complete mobiliteit. Het stopt bij Wensink niet bij de aanschaf van uw smart. We helpen u ook graag als het gaat om lease, verzekeren of financieren. Ons doel is dat u zorgeloos onderweg bent in uw smart EQ fortwo. Tijd om kennis te maken? Dat kan persoonlijk of digitaal, we maken u het bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd voorraad

Persoonlijk contact

3 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

smart EQ forfour Financieren

Rijden in een gloednieuwe smart EQ forfour, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw smart EQ fortwo cabrio. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

smart EQ forfour Leasen

Voor al uw medewerkers een smart EQ forfour leasen? Of privé rijden in een prachtige smart tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, ongetwijfeld is er een leasevorm die perfect bij u past.

smart EQ forfour Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

smart EQ forfour Private lease

Een spiksplinternieuwe smart EQ forfour leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met smart Private Lease bent u verzekerd van een auto die in uitstekende staat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

smart EQ forfour onderhouden

smart maakt auto's van hoge kwaliteit. Dat geldt natuurlijk ook voor de smart EQ forfour. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw smart in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële smart dealer onderhouden wij elke smart op de best mogelijk manier, volgens de officiële voorschriften van smart. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde smart technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende smart serviceabonnementen. 

Werkplaatsafspraak maken
onderhoudsabonnement

Overige modellen van smart

Wanneer u een compacte en hippe auto wilt, is de smart EQ fortwo uitermate geschikt voor u De smart EQ fortwo onderscheidt zich door zijn optimistische design en vrolijke uitstraling, mede dankzij de hippe kleuren. Toch opzoek naar net dat beetje extra? Dan is smart EQ fortwo cabrio écht iets voor u. eze frisse, eigenwijze stadsauto onderscheidt zich dankzij de mogelijkheid om het dak volledig open te schuiven. De smart EQ fortwo cabrio valt op tussen het verkeer dankzij de eigentijdse vorm en moderne kleuren.