smart-eq-forfour-hero-mobiel

smart EQ forfour

Intelligent opladen, veel inladen

smart EQ forfour; iconisch en duurzaam

De smart EQ forfour is een echte smart met voldoende ruimte voor vier personen. De EQ forfour beweegt zich geruisloos door de stad dankzij de elektrische aandrijving. Het is dus een ideale stadsauto die zich gemakkelijk laat manoeuvreren door smalle straatjes. Oneindig zoeken naar een plek om te parkeren? Dat is met de smart EQ forfour verleden tijd. 

Sinds begin 2022 heeft smart de EQ forfour uit productie genomen. Dit model is dus niet meer nieuw te bestellen.

smart EQ forfour uitvoeringen

Een smart EQ forfour kopen bij Wensink

Als officiële smart dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met de hoogste kwaliteit. Deze hoge eisen stellen we niet alleen aan de auto’s die we leveren, maar uiteraard ook voor de service die je van ons kan verwachten. Je kunt bij ons terecht voor jouw complete mobiliteit. Het stopt bij Wensink niet bij de aanschaf van jouw smart. We helpen je ook graag als het gaat om lease, verzekeren of financieren. Ons doel is dat je zorgeloos onderweg bent in jouw smart EQ forfour. Tijd om kennis te maken? Dat kan persoonlijk of digitaal, we maken je het bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met jou in om de auto van jouw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd voorraad

Persoonlijk contact

3 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de smart EQ forfour

smart EQ forfour Financieren

Rijden in een smart EQ forfour, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

smart EQ forfour Leasen

Voor al jouw medewerkers een smart EQ forfour leasen? Of privé rijden in een prachtige smart tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink occasion lease kan je de smart EQ forfour ook leasen als occasion.

smart EQ forfour onderhouden

smart maakt auto's van hoge kwaliteit. Dat geldt natuurlijk ook voor de smart EQ forfour. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt jouw smart in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële smart dealer onderhouden wij elke smart op de best mogelijk manier, volgens de officiële voorschriften van smart. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde smart technici. Bij Wensink heb je de keuze uit verschillende smart serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
smart-eq-forfour-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van smart

Wanneer je een compacte en hippe auto wilt, is de smart EQ fortwo uitermate geschikt voor jou De smart EQ fortwo onderscheidt zich door zijn optimistische design en vrolijke uitstraling, mede dankzij de hippe kleuren. Toch opzoek naar net dat beetje extra? Dan is smart EQ fortwo cabrio écht iets voor jou. eze frisse, eigenwijze stadsauto onderscheidt zich dankzij de mogelijkheid om het dak volledig open te schuiven. De smart EQ fortwo cabrio valt op tussen het verkeer dankzij de eigentijdse vorm en moderne kleuren.