smart-eq-forfour-hero-mobiel

smart EQ forfour

Intelligent opladen, veel inladen

smart EQ forfour; iconisch en duurzaam

De smart EQ forfour is een echte smart met voldoende ruimte voor vier personen. De EQ forfour beweegt zich geruisloos door de stad dankzij de elektrische aandrijving. Het is dus een ideale stadsauto die zich gemakkelijk laat manoeuvreren door smalle straatjes. Oneindig zoeken naar een plek om te parkeren? Dat is met de smart EQ forfour verleden tijd. 

Met ingang van januari 2022 heeft smart besloten om de productie van de EQ ForFour stop te zetten, waardoor het niet langer mogelijk is om dit model nieuw te bestellen.

smart EQ forfour uitvoeringen

Een smart EQ forfour kopen bij Wensink

Een nieuwe Smart EQ forfour kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe Smart EQ Forfour? Dan bent u bij Wensink op de juiste plek. Met de Smart EQ forfour voelt u zich echt thuis in de stad door zijn kleine en compacte afmetingen, maar bevat die toch genoeg ruimte voor 4 personen. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met uw Smart te maken heeft. Wij helpen u van aanschaf en lease tot verzekering en service. Graag zien wij u bij ons in de showroom verschijnen om met één van onze verkopers uw droom Smart samen te stellen.

Een gebruikte Smart EQ forfour kopen?

Heeft u liever een gebruikte Smart EQ forfour? Ook hiervoor bent u bij Wensink bij het juiste adres. U kunt gerust een kijkje nemen op onze occasion pagina of neem contact op met één van onze verkopers, die helpen u graag verder.

Bekijk de voorraad

Altijd voorraad

Persoonlijk contact

3 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Elektrische totaaloplossing, voor thuis of onderweg.

Wensink zorgt ervoor dat u aangenaam onderweg bent! Ook als het gaat om elektrische mobiliteit. We zijn graag uw partner in mobiliteit en doordat wij vele jaren ervaring hebben in deze branche zijn we daar ook uitstekend toe in staat. Wensink helpt u graag met een laadoplossing op maat en u kunt rekenen op de beste service, ook als u uw voertuig niet bij Wensink heeft aangeschaft. Wel zo aangenaam!

Wensink heeft voor u de beschikking over de volgende laadstations:

smart EQ forfour Financieren

Rijden in een smart EQ forfour, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

smart EQ forfour Leasen

Voor al jouw medewerkers een smart EQ forfour leasen? Of privé rijden in een prachtige smart tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink occasion lease kan je de smart EQ forfour ook leasen als occasion.

smart EQ forfour onderhouden

smart maakt auto's van hoge kwaliteit. Dat geldt natuurlijk ook voor de smart EQ forfour. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt jouw smart in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële smart dealer onderhouden wij elke smart op de best mogelijk manier, volgens de officiële voorschriften van smart. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde smart technici. Bij Wensink heb je de keuze uit verschillende smart serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
smart-eq-forfour-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van smart

Wanneer je een compacte en hippe auto wilt, is de smart EQ fortwo uitermate geschikt voor jou De smart EQ fortwo onderscheidt zich door zijn optimistische design en vrolijke uitstraling, mede dankzij de hippe kleuren. Toch opzoek naar net dat beetje extra? Dan is smart EQ fortwo cabrio écht iets voor jou. eze frisse, eigenwijze stadsauto onderscheidt zich dankzij de mogelijkheid om het dak volledig open te schuiven. De smart EQ fortwo cabrio valt op tussen het verkeer dankzij de eigentijdse vorm en moderne kleuren.