smart-#3-hero-mobiel

smart #3

Dé luxe en compacte SUV met sportieve looks voor de stadsomgeving
Hoe wilt u de smart #3 rijden?
De #3 heeft een bijtelling van 16%

Kopen vanaf

€ 38.395

smart #3: de elektrische cross-over die de grenzen van smart verlegt!

De Smart #3 is leverbaar met diverse aandrijfopties om aan uw wensen te voldoen. Wat betreft acceleratie overtreft de #3 zelfs zijn voorganger – de #1 – De indrukwekkende BRABUS-versie sprint van 0 tot 100 km/u in slechts 3,7 seconden, terwijl het instapmodel, de Pro+, dit doet in 5,8 seconden. De SUV-coupévariant heeft een indrukwekkend rijbereik van 435 tot 455 kilometer. En dankzij de geavanceerde DC-snellaadtechnologie met een vermogen tot 150 kW kunt u de Smart #3 in minder dan 30 minuten opladen van 10 tot 80 procent, wat uw reizen nog gemakkelijker maakt.

Verschillende uitvoeringen
De Smart #3 wordt aangeboden in vier verschillende uitvoeringen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Naast de reguliere versies is er ook een exclusieve 25th Anniversary Edition beschikbaar, die een eerbetoon is aan het erfgoed van Smart. Andere beschikbare uitvoeringen zijn de Pro+, Premium en de sportieve BRABUS.

Proefrit maken in een #3?

Interesse in een #3?

Bekijk onze serviceabonnementen

smart #3 uitvoeringen

Een smart #3 kopen bij Wensink

Een nieuwe Smart #3 kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe Smart #3? Dan bent u bij Wensink op de juiste plek. De Smart #3 is de sterkste en grootste Smart ooit. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met uw Smart te maken heeft. Wij helpen u van aanschaf en lease tot verzekering en service. Graag zien wij u bij ons in de showroom verschijnen om met één van onze verkopers uw droom Smart samen te stellen.

Bekijk de voorraad

Altijd voorraad

Persoonlijk contact

3 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Elektrische totaaloplossing, voor thuis of onderweg.

Wensink zorgt ervoor dat u aangenaam onderweg bent! Ook als het gaat om elektrische mobiliteit. We zijn graag uw partner in mobiliteit en doordat wij vele jaren ervaring hebben in deze branche zijn we daar ook uitstekend toe in staat. Wensink helpt u graag met een laadoplossing op maat en u kunt rekenen op de beste service, ook als u uw voertuig niet bij Wensink heeft aangeschaft. Wel zo aangenaam!

Wensink heeft voor u de beschikking over de volgende laadstations:

smart #3 Financieren

Rijden in een gloednieuwe smart #3, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Particulier

Particulier financieren betekent dat je tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doe je maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk 

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, ben je hierbij wel degelijk de eigenaar van jouw smart #3. Wensink regelt de financiering en je betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat je profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heb je onder andere recht op financieringsaftrek. 

smart #3 Leasen

Voor al jouw medewerkers een smart #3 leasen? Of privé rijden in een prachtige smart tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vind je verschillende leasevormen, ongetwijfeld is er een leasevorm die perfect bij je past.

smart #3 Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht je van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij je jouw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

smart #3 Private lease

Een spiksplinternieuwe smart #3 leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met smart Private Lease ben je verzekerd van een auto die in uitstekende staat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

smart #3 onderhouden

smart maakt auto's van hoge kwaliteit. Dat geldt natuurlijk ook voor de smart #3. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt jouw smart in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële smart dealer onderhouden wij elke smart op de best mogelijk manier, volgens de officiële voorschriften van smart. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde smart technici. Bij Wensink heb je de keuze uit verschillende smart serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
smart-#3-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van smart

Wanneer je een compacte suv met sportieve looks, is de smart #3 uitermate geschikt voor jou. Toch opzoek naar net iets ruimer? De smart #1 onderscheidt zich door zijn volledig nieuwe design van smart die gelijktijdig een luxe uitstraling heeft.