mercedes-benz-gls-hero-mobiel

Mercedes GLS

Ultiem comfort gecombineerd met ruimte
Hoe wilt u de Mercedes-Benz GLS rijden?
De GLS heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 166.328

Mercedes-Benz GLS: Maximaal comfort

Door de tijd heen, met alle geboekte successen en verworven ervaring, worden de doelen niet minder. Maar de weg ernaartoe wel fraaier. Soevereiner. Veiliger. Alles voelt lichter aan als u onderweg bent in de GLS, de SUV van de S-Klasse. Rust en kalmte? Hebt u in deze vorm nog nooit eerder beleefd. Kracht? Meer dan voldoende aanwezig. De klassieke SUV-designelementen verwijzen naar het offroad-karakter van de GLS, en vormen daarmee bovendien een spannend contrast met het volledig digitale widescreen display. De designelementen omvatten onder andere sierdelen van openporig hout, opvallende, hoekige luchtuitstroomopeningen, en stoere highlights zoals de handgrepen aan de middenconsole. De voorstoelen beschikken bovendien over de voor een SUV typerende, gestructureerde bekleding, waarmee de offroad-vaardigheden van de GLS SUV verder worden benadrukt.

Proefrit maken in een GLS?

Interesse in een GLS?

Bekijk onze serviceabonnementen

Mercedes-Benz GLS uitvoeringen

Een Mercedes-Benz GLS kopen bij Wensink

Nieuwe Mercedes-Benz GLS kopen?

Op zoek naar een nieuwe Mercedes-Benz Die maximale comfort, rust en kalmte biedt? Dan heeft Wensink voor u de Mercedes-Benz GLS.  Bij Wensink is dit allemaal mogelijk. Bij ons kunt u terecht met alles wat te maken heeft met uw GLS, van aanschaf en lease tot verzekeringen en service. Wij zien u graag bij ons verschijnen en u kunt met één van onze verkopers uw droom GLS realiseren. 

Gebruikte Mercedes-Benz GLS kopen? 

Toch liever op zoek naar een GLS occasion? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Neem een kijkje op onze occasion pagina of neem contact met ons op. Toch liever leasen in plaats van kopen? Ook dit is mogelijk bij Wensink, neem contact op met één van onze verkopers en kijk wat wij voor u kunnen betekenen. 
 

Certified Mercedes-Benz GLS kopen?

Op zoek naar een Gebruikte GLS met Mercedes-Benz Certified? Die hebben wij ook staan bij Wensink. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz GLS

Mercedes-Benz GLS Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz GLS, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulieren

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz GLS. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz GLS LEASEN

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz GLS leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz GLS Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz GLS Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz GLS leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Mercedes-Benz GLS onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz GLS. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz GLS zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-gls-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wanneer u opzoek bent naar een Mercedes-Benz met een hogere instap dan is de GLS uitermate geschikt voor u. Bent u op zoek naar een andere auto met een iets lagere instap dan is de B-Klasse wellicht iets voor u. Besluit u liever een Limousine te willen dan kan de C-Klasse Limousine wat voor u zijn. Wilt u graag veel kofferbak ruimte dan kan de E-Klasse Estate een mooie uitkomst bieden. Toch liever een andere Mercedes-Benz met een hoge instap gewenst? Dan bent u bij de GLE aan het juiste adres. Besluit u over te stappen op elektrisch rijden dan is de EQA of misschien wel de nieuwe EQS iets voor u