mercedes-benz-e-klasse-estate-hero-mobiel

De Mercedes E-Klasse Estate

Gefocust op prestaties en comfort
Hoe wilt u de Mercedes-Benz E-Klasse Estate rijden?
De E-Klasse Estate heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 74.271

Mercedes-Benz E-Klasse Estate: Zeeën van ruimte

Ontdek de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Estate: stijlvol, ruim en vol innovatie. Met zijn 22 millimeter langere wielbasis en extra interieurruimte voor passagiers, biedt deze elegante auto een comfortabele rijervaring. Dit zorgt ervoor dat de passagiers op de achterbank 25 millimeter meer elleboogruimte hebben.

Een opvallende toevoeging aan de E-Klasse is het nieuwe MBUX Superscreen, waardoor passagiers kunnen genieten van hun eigen entertainment. De bijrijder kan zelfs films kijken op een eigen schermpje, waardoor lange ritten nog aangenamer worden.

Mercedes-Benz biedt drie uitvoeringen aan voor Europa: de E 200, E 200 d en de krachtige E 300 e. Alle modellen zijn uitgerust met een 2,0-liter motor. De eerste twee varianten zijn voorzien van een mild hybride systeem, terwijl de E 300 e een volwaardige plug-in hybride is met een indrukwekkend vermogen van 313 pk.

Met een actieradius van 100 kilometer volgens de WLTP-cyclus, biedt de E 300 e (PHEV) een uitstekende balans tussen elektrisch rijden en benzinekracht. Bovendien beschikt elke nieuwe E-Klasse Estate standaard over luchtvering op de achteras, wat zorgt voor een soepele en comfortabele rit.

Proefrit maken in een E-Klasse Estate?

Interesse in een E-Klasse Estate?

Bekijk onze serviceabonnementen

Mercedes-Benz E-Klasse Estate uitvoeringen

Een Mercedes-Benz E-Klasse Estate kopen bij Wensink

Nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Estate kopen?

Op zoek naar een nieuwe Mercedes-Benz met zeeën van ruimte? Dan heeft Wensink de E-Klasse Estate voor u. Bij ons kunt u terecht met alles wat te maken heeft met uw E-Klasse Estate, van aanschaf en lease tot verzekeringen en service.  Wij zien u graag bij ons verschijnen en u kunt met één van onze verkopers uw droom E-Klasse Estate realiseren. De Mercedes-Benz E-Klasse Estate is er ook in een plug in hybride. Daarover kunt u meer op onze site vinden

Mercedes-Benz E-Klasse Estate occasion kopen? 

Toch liever op zoek naar een E-Klasse Estate Occasion? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Neem een kijkje op onze occasion pagina of neem contact met ons op. Wij hebben de Mercedes-Benz E-Klasse Estate occasions ook in een plug in hybride. Daarover kunt u meer op onze site vinden.
 

Certified Mercedes-Benz E-Klasse Estate kopen?

Op zoek naar een Gebruikte  E-Klasse Estate met Mercedes-Benz Certified? Die hebben wij ook staan bij Wensink. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz E-Klasse Estate

Mercedes-Benz E-Klasse Estate Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Estate, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz E-Klasse Estate. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz E-Klasse Estate Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz E-Klasse Estate leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz E-Klasse Estate Zakelijk Lease

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz E-Klasse Estate Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Estate leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Mercedes-Benz E-Klasse Estate onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz E-Klasse Estate. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Mercedes-Benz in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz E-Klasse Estate zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-e-klasse-estate-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Als u opzoek bent naar een Mercedes-Benz Estate dan is de E-Klasse Estate een uitstekende keuze. Wanneer u opzoek bent naar een compacte Mercedes-Benz is de A-Klasse uitermate geschikt voor u. Bent u op zoek naar een andere auto met bijvoorbeeld een hogere instap dan is de B-Klasse wellicht iets voor u. Bent u meer opzoek naar een Limousine dan kan de C-Klasse Limousine wat voor u zijn. Toch liever een hogere instap gewenst? Dan bent u bij de GLB of de GLC aan het juiste adres. Besluit u toch over te stappen op elektrisch rijden dan is de EQA of misschien wel de nieuwe EQS iets voor u