mercedes-benz-evito-tourer-hero-mobiel

Mercedes-Benz eVito Tourer

De kwaliteit die u gewend bent maar dan elektrisch 
Hoe wilt u de Mercedes-Benz eVito Tourer rijden?
De eVito Tourer heeft een bijtelling van 16%

Kopen vanaf

€ 62.205

Zakelijke lease

€ 569

Mercedes-Benz eVito Tourer: Opladen en weer door

De geavanceerde eVito Tourer PRO voldoet aan alle eisen van moderne mobiliteit. En is net zo functioneel, veilig en comfortabel als u van een Mercedes-Benz Vito gewend bent. Zijn uiterst efficiënte elektromotor met 85 kW (116 pk)  en een koppel van 295 Nm. De eVito Tourer PRO heeft een actieradius tot 150 km, . De geïnstalleerde accucapaciteit bedraagt 41 kWh en kan met een oplaadcapaciteit van 7,2 kW in ca. 6 uur van 0 tot 100 % worden opgeladen. De eVito Tourer PRO is eveneens leverbaar in de uitvoeringen "lang" en "extra lang". In het royale interieur met maar liefst 8 zitplaatsen plus bestuurder ondervindt u geen beperkingen door de elektro-aandrijving. De eVito Tourer PRO wordt vooral aanbevolen voor het rijden in de stad en voor planbare, vaak terugkerende ritten. Bovendien is de eVito Tourer PRO voor alle branches en inzetdoeleinden geschikt waarvan het inzetprofiel overeenkomt met de beschikbare actieradius.

Proefrit maken in een eVito Tourer?

Interesse in een eVito Tourer?

Bekijk onze serviceabonnementen

Een Mercedes-Benz eVito Tourer kopen bij Wensink 

Een nieuwe Mercedes-Benz eVito Tourer kopen?

Bent u op zoek naar een bedrijfswagen voor uw bedrijf waarmee u zelf kunt kiezen hoe u hem wilt rijden? Wilt u voldoen aan alle eisen van de moderne mobiliteit? Dan heeft Wensink de Mercedes-Benz eVito Tourer voor u. Bij Wensink kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met uw eVito Tourer, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Kom langs bij Wensink en bekijk wat voor u de mogelijkheden zijn.

Gebruikte Mercedes-Benz eVito Tourer kopen?

Toch liever een gebruikte eVito Tourer? Ook dit is mogelijk bij Wensink. Wij hebben een groot assortiment op voorraad, kom langs bij Wensink en bespreek met één van onze verkopers de mogelijkheden. 

Certified Mercedes-Benz eVito Tourer kopen?

Toch liever een Mercedes-Benz eVito Tourer kopen met Mercedes-Benz Certified? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz eVito Tourer

Laadpalen en oplossingen, voor thuis of op uw werk

Wensink helpt u graag om aangenaam onderweg te zijn, zo ook als het gaat om elektrisch rijden. Wanneer u via Wensink een laadoplossing aanschaft, regelen wij samen met onze installateur, dat uw gewenste situatie gerealiseerd wordt. Kies bijvoorbeeld voor een montage aan de muur óf op een paal, maar u krijgt ook de keuze of u gebruik wilt maken van de Wensink Laadpas. 

Wensink heeft voor u de beschikking over de volgende elektrische laadpunten voor thuis of op een locatie naar wens.

Mercedes-Benz eVito Tourer Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz eVito Tourer , zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz eVito Tourer. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Mercedes-Benz eVito Tourer Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz eVito Tourer leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz eVito Tourer Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz eVito Tourer Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz eVito Tourer leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Mercedes-Benz eVito Tourer onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz eVito Tourer. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz eVito Tourer zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-evito-tourer-video

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wilt u ruimte in uw elektrische tourer dan kan de eVito Tourer een goede uitkomst bieden. Nog meer ruimte gewenst dan de eVito? Bekijk dan eens de Sprinter Tourer