mercedes-benz-evito-gesloten-bestelwagen-hero-mobiel

Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen

Nieuwe elektrische aandrijflijn: Sneller opladen en een groter bereik

Hoe wilt u de eVito Gesloten Bestelwagen rijden?

De eVito Gesloten Bestelwagen heeft een bijtelling van 16%

Kopen vanaf

€ 43.725

Zakelijke lease

€ 449

Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen: Sneller opladen en een groter bereik

Dankzij de uitgebreide update van de elektrische aandrijflijn is de nieuwe Mercedes-Benz eVito veelzijdiger dan ooit waardoor de eVito efficiënter en flexibeler ingezet kan worden. Met de eVito rijdt u tot 330 km (WLTP in de stad)1 op een enkele lading. Dit is meer dan genoeg wanneer u voornamelijk in de stad rijdt en de eVito gebruikt voor geplande ritten die u regelmatig maakt. Daarnaast is de nieuwe eVito goed voor 990 / 6,6 m³ laadruimte! 

Wel zo prettig, de accu wordt volledig opgeladen in slechts 35 minuten op bij een snellaadstation dankzij het standaard laadvermogen van maximaal 80 kW (van 10% naar 80%). Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat u met een lege accu komt te staan. Wanneer u de eVito een langere tijd niet inzet zoals 's nachts kan die in minder dan 6 uur volledig worden opgeladen bij een wallbox of een publieke laadpaal (AC-laden, maximaal 11 kW).

De nieuwe eVito is daarnaast ook voorzien van een watergekoelde AC-boordlader met een laadcapaciteit van maximaal 11kW. Dit heeft als voordeel dat u bent voorbereid op het laden met wisselstroom (AC), bijvoorbeeld op bedrijfsterreinen, bij depots of bij openbare laadpalen.

De eVito Gesloten Bestelwagen wordt aanbevolen wanneer uw voertuig vooral in de stad onderweg is en gebruikt wordt voor planbare, vaak terugkerende routes. Bovendien is de eVito Gesloten Bestelwagen geschikt voor alle soorten gebruik waarvan het inzetprofiel overeenkomt met de beschikbare actieradius.

Proefrit maken in een eVito Gesloten Bestelwagen?

Interesse in een eVito Gesloten Bestelwagen?

Bekijk onze serviceabonnementen

Een Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen kopen bij Wensink

Als officiële Mercedes-Benz dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het allerbeste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. Zo bieden wij u de meest aangename ervaring. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw eVito Gesloten Bestelwagen , van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen …dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

18 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen

Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen , zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-evito-gesloten-bestelwagen-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wilt u ruimte in uw elektrische bestelwagen dan kan de eVito Gesloten Bestelwagen een goede uitkomst bieden. Nog meer ruimte gewenst dan de eVito? Bekijk dan eens de eSprinter Gesloten Bestelwagen

1 De werkelijke actieradius is ook afhankelijk van de individuele rijstijl, de weg- en verkeersomstandigheden, de buitentemperatuur en het gebruik van airconditioning/verwarming, en kan daarom verschillen.
2 Inclusief SEBA €5.000,-. Uiterste registratiedatum 31 december 2021.
3 Prijs o.b.v. een looptijd va 60 maanden en 10.000 km per jaar. Uiterste registratiedatum 31 december 2021.