mercedes-benz-esprinter-gesloten-bestelwagen-hero-mobiel

Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen

Flexibel zoals u gewend bent maar dan elektrisch
Hoe wilt u de Mercedes-Benz eSprinter rijden?
De eSprinter Gesloten Bestelwagen heeft een bijtelling van 12%

Kopen vanaf

€ 54.640

Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen: Kent geen beperkingen 

Dankzij het Combined Charging System (CCS) laadt de eSprinter bij oplaadpalen en wallboxes even goed op met maximaal 7,4 kW en wisselstroom (AC) als met maximaal 80 kW en gelijkstroom (DC). Zo is de elektrische bedrijfswagen in 20 minuten tot 80% opgeladen. Voor het opladen kunt u de CCS-stekker van de laadkabel in de CCS-voertuigstekkerdoos steken. Deze zit mooi verwerkt in de radiateurgrille. Als er geen wallbox of laadstation beschikbaar is, kan de accu ook via het stroomnet thuis worden opgeladen.

Een Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen kopen bij Wensink

Als officiële Mercedes-Benz dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het allerbeste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. Zo bieden wij u de meest aangename ervaring. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw eSprinter Gesloten Bestelwagen , van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen …dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

20 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen

Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-esprinter-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wilt u veel ruimte in uw elektrische bestelwagen dan kan de eSprinter Gesloten Bestelwagen een goede uitkomst bieden. Wanneer u meer opzoek bent naar een compacte elektrische gesloten bestelwagen dan eVito Gesloten Bestelwagen een hele goede keuze.