mercedes-benz-esprinter-gesloten-bestelwagen-hero-mobiel

Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen

Flexibel zoals u gewend bent maar dan elektrisch
Hoe wilt u de Mercedes-Benz eSprinter rijden?
De eSprinter Gesloten Bestelwagen heeft een bijtelling van 16%

Kopen vanaf

€ 58.935

Zakelijke lease

€ 539

Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen: Kent geen beperkingen 

Dankzij het Combined Charging System (CCS) laadt de eSprinter bij oplaadpalen en wallboxes even goed op met maximaal 7,4 kW en wisselstroom (AC) als met maximaal 80 kW en gelijkstroom (DC). Zo is de elektrische bedrijfswagen in 20 minuten tot 80% opgeladen. Voor het opladen kunt u de CCS-stekker van de laadkabel in de CCS-voertuigstekkerdoos steken. Deze zit mooi verwerkt in de radiateurgrille. Als er geen wallbox of laadstation beschikbaar is, kan de accu ook via het stroomnet thuis worden opgeladen.

Proefrit maken in een eSprinter Gesloten Bestelwagen?

Interesse in een eSprinter Gesloten Bestelwagen?

Bekijk onze serviceabonnementen

Een Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen kopen bij Wensink

Een nieuwe Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen kopen?

Bent u op zoek naar een bedrijfswagen voor uw bedrijf waarmee u zelf kunt kiezen hoe u hem wilt rijden? Veel laadruimte en toch efficiënt blijven? Dan heeft Wensink de Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen voor u. Bij Wensink kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met uw eSprinter Gesloten Bestelwagen, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Kom langs bij Wensink en bekijk wat voor u de mogelijkheden zijn. 

Gebruikte Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen kopen?

Toch liever een gebruikte eSprinter Gesloten Bestelwagen? Ook dit is mogelijk bij Wensink. Wij hebben een groot assortiment op voorraad, kom langs bij Wensink en bespreek met één van onze verkopers de mogelijkheden. 

Certified Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen kopen?

Toch liever een Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen kopen met Mercedes-Benz Certified? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen

Laadpalen en oplossingen, voor thuis of op uw werk

Wensink helpt u graag om aangenaam onderweg te zijn, zo ook als het gaat om elektrisch rijden. Wanneer u via Wensink een laadoplossing aanschaft, regelen wij samen met onze installateur, dat uw gewenste situatie gerealiseerd wordt. Kies bijvoorbeeld voor een montage aan de muur óf op een paal, maar u krijgt ook de keuze of u gebruik wilt maken van de Wensink Laadpas. 

Wensink heeft voor u de beschikking over de volgende elektrische laadpunten voor thuis of op een locatie naar wens.

Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-esprinter-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wilt u veel ruimte in uw elektrische bestelwagen dan kan de eSprinter Gesloten Bestelwagen een goede uitkomst bieden. Wanneer u meer opzoek bent naar een compacte elektrische gesloten bestelwagen dan eVito Gesloten Bestelwagen een hele goede keuze.