mercedes-benz-eqe-hero-mobiel

Mercedes-Benz EQE

Het begin van een tijdperk

Mercedes-Benz EQE: Een nieuw tijdperk is aangebroken

Mercedes-EQ heeft de volledig elektrische luxe limousine EQE onthuld. Maak kennis met de nieuwe EQE. De sportieve business-limousine biedt alle essentiële functies van de EQS in een iets compacter formaat. Sta als eerste in de rij om de toekomst van elektrische luxe te ontdekken. Luxe voor alle zintuigen. 

De Mercedes-Benz EQE is vanaf medio 2022 verkrijgbaar.

 

Mercedes-Benz EQE Limousine uitvoeringen

Een Mercedes-Benz EQE kopen bij Wensink

Als officiële Mercedes-Benz dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het allerbeste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. Zo bieden wij u de meest aangename ervaring. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw EQE, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Mercedes-Benz EQE…dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

20 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz EQE

Mercedes-Benz EQE Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz EQE, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz EQE. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz EQE Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz EQE leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz EQE Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz EQE Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz EQE leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Mercedes-Benz EQE onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz EQE. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz EQE zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-eqe-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wilt u over stappen op luxe elektrisch rijden dan is de EQE een uitstekende keuze. Wanneer u opzoek bent naar een luxere elektrische Mercedes-Benz is de EQS Limousine misschien wel geschikt voor u. Bent u op zoek naar een andere elektrische  auto met bijvoorbeeld een hogere instap dan is de EQA of EQB wellicht iets voor u. Bent u meer opzoek naar een elektrische Mercedes-Benz die u veel bagageruimte biedt dan kan de EQB of EQC wat voor u zijn.