mercedes-benz-e-klasse-cabriolet-hero-mobiel

Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet

Gemaakt om op te vallen 
Hoe wilt u de Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet rijden?
De E-Klasse Cabriolet heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 74.024

Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet; Heeft alles te bieden

De Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet belichaamt de Mercedes-Benz designfilosofie van sensuele puurheid in zijn zuiverste vorm: atletisch gedefinieerd, puristisch en met ingetogen elegantie. De perfecte proporties en het moderne, luxueuze interieur doen meer dan ooit naar een open dak verlangen. Het interieur van de nieuwe E-Klasse Cabriolet is een ruimhartige uitnodiging aan vier personen. Het royale ruimteaanbod en stijlvolle design met fraaie, sportiviteit uitstralende details verwent de inzittenden bij zowel open als gesloten dak.

Proefrit maken in een E-Klasse Cabriolet?

Interesse in een E-Klasse Cabriolet?

Bekijk onze serviceabonnementen

Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet uitvoeringen 


 

Een Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet kopen bij Wensink

Als officiële Mercedes-Benz dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het allerbeste. Om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. Zo bieden wij u de meest aangename ervaring. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw E-Klasse Cabriolet, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet…dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

18 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet

Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Mercedes-Benz in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-e-klasse-cabriolet-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Als u opzoek bent naar een Mercedes-Benz Cabriolet is de E-Klasse Cabriolet een uitstekende keuze. Wanneer u opzoek bent naar een compacte Mercedes-Benz is de A-Klasse uitermate geschikt voor u. Bent u op zoek naar een andere auto met bijvoorbeeld een hogere instap dan is de B-Klasse wellicht iets voor u. Bent u meer opzoek naar een estate dan kan de E-Klasse Estate wat voor u zijn. Toch liever een hogere instap gewenst? Dan bent u bij de GLB of de GLC aan het juiste adres. Besluit u toch over te stappen op elektrisch rijden dan is de EQA of misschien wel de nieuwe EQS iets voor u!