cle-cabriolet-hero-mobiel

Mercedes CLE Cabriolet

Een nieuwe vorm van krachtige dynamiek.
Hoe wilt u de Mercedes-Benz CLE Cabriolet rijden?
De CLE Cabriolet heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 80.555

Mercedes-Benz CLE Cabriolet: De weergave van de toekomst.

De Mercedes CLE is een uniek model dat de plaats inneemt van de tweedeursversies van de C-, de E- en de S-Klasse. Deze prachtige cabriolet is de enige overgebleven coupé van Mercedes-Benz en biedt een perfecte combinatie van stijl en grootte.

Met het uiterlijk van de C-Klasse en het formaat van de E-Klasse is de CLE een indrukwekkende verschijning. Met zijn lengte van 4,85 meter is hij maar liefst 10 centimeter langer dan de C-Klasse, waardoor er meer ruimte is voor comfort en luxe.

Motoren
Het aanbod van de CLE begint bij de CLE 200, uitgerust met een krachtige mild-hybride 2.0 viercilinder motor. Deze motor levert 204 pk vermogen, met nog eens 23 pk extra EQ-power. Hiermee ervaar je zowel efficiëntie als indrukwekkende prestaties.

Voor degenen die op zoek zijn naar nog meer vermogen is er de CLE 450 4Matic. Deze uitvoering beschikt over een mild-hybride 3.0 zescilinder motor met een vermogen van 381 pk. Met EQ Boost krijgt deze motor een extra vermogen van 23 pk, waardoor de rijervaring nog dynamischer wordt.

Showroomintroductie
De CLE Cabriolet zal in het tweede kwartaal van 2024 zijn opwachting maken bij de Wensink Mercedes-Benz dealer. Geniet binnenkort van de ultieme open rijervaring met de Mercedes CLE Cabriolet en laat je betoveren door zijn elegantie en kracht.

Proefrit maken in een CLE Cabriolet?

Interesse in een CLE Cabriolet?

Bekijk onze serviceabonnementen

Mercedes-Benz CLE Cabriolet uitvoeringen

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz CLE Cabriolet

Mercedes-Benz CLE Cabriolet Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz CLE Cabriolet, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz CLE Cabriolet. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz CLE Cabriolet Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz CLE Cabrioletleasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Mercedes-Benz CLE Cabriolet Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz CLE Cabriolet Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz CLE Cabriolet leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Mercedes-Benz CLE Cabriolet onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz CLE Cabriolet. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Mercedes-Benz in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz CLE Cabriolet zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
cle-cabriolet-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Als u opzoek bent naar een Mercedes-Benz Cabriolet dan is de CLE Cabriolet een uitstekende keuze. Wanneer u opzoek bent naar een compacte Mercedes-Benz is de A-Klasse uitermate geschikt voor u. Bent u op zoek naar een andere auto met bijvoorbeeld een hogere instap dan is de B-Klasse wellicht iets voor u. Bent u meer opzoek naar een estate dan kan de E-Klasse Estate wat voor u zijn. Toch liever een hogere instap gewenst? Dan bent u bij de GLB of de GLC aan het juiste adres. Besluit u toch over te stappen op elektrisch rijden dan is de EQA of misschien wel de nieuwe EQS iets voor u!