mercedes-benz-c-klasse-cabriolet-hero-mobiel

Mercedes C-Klasse Cabriolet

Een nieuwe vorm van sportiviteit

Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet; De weergave van de toekomst.

Hij is klaar voor de zomer: de eerste cabriolet op basis van de Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet. Daarmee vormt de Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet het aantrekkelijke instapmodel in de cabriowereld van Mercedes-Benz. Of hij nu open of dicht is, de Cabriolet onderscheidt zich in beide gevallen door een expressief design. Efficiënte en krachtige motoren en een dynamisch afgestemd, verlaagd sportonderstel zorgen voor sportieve, dynamische rijeigenschappen.

Met ingang van 2022 heeft Mercedes-Benz besloten om de productie van de C-Klasse Cabriolet stop te zetten, waardoor het niet langer mogelijk is om dit model nieuw te bestellen.

Hoewel hiermee het einde is gekomen van de Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet betekent het niet dat er geen opvolger is gekomen in dit segment. Voor degenen die op zoek zijn naar een nieuwe vergelijkbare cabriolet, biedt Mercedes-Benz de nieuwe CLE Cabriolet als compromis die zich positioneert tussen de C-Klasse Cabriolet en E-Klasse Cabriolet. 
 

Proefrit maken in een C-Klasse Cabriolet?

Interesse in een C-Klasse Cabriolet?

Bekijk onze serviceabonnementen

Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet uitvoeringen 

Een Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet kopen bij Wensink

Nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet kopen?

Comfortabel rijden met een cabriolet? Bij Wensink is dit mogelijk. Ontdek de nieuwe C-Klasse Cabriolet. Bij ons kunt u terecht met alles wat te maken heeft met uw C-Klasse Cabriolet, van aanschaf en lease tot verzekeringen en service.  Wij zien u graag bij ons verschijnen en u kunt met één van onze verkopers uw droom C-Klasse Cabriolet realiseren. 

Gebruikte Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet kopen?

Toch liever op zoek naar een C-Klasse Cabriolet Occasion? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Neem een kijkje op onze occasion pagina of neem contact met ons op.
 
 

Certified Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet kopen?

Op zoek naar een Gebruikte C-Klasse Cabriolet met Mercedes-Benz Certified? Die hebben wij ook staan bij Wensink. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Mercedes-Benz in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-c-klasse-cabriolet-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Als u opzoek bent naar een Mercedes-Benz Cabriolet dan is de C-Klasse Cabriolet een uitstekende keuze. Wanneer u opzoek bent naar een compacte Mercedes-Benz is de A-Klasse uitermate geschikt voor u. Bent u op zoek naar een andere auto met bijvoorbeeld een hogere instap dan is de B-Klasse wellicht iets voor u. Bent u meer opzoek naar een limousine of een estate dan kan de C-Klasse Limousine of de E-Klasse Estate wat voor u zijn. Toch liever een hogere instap gewenst? Dan bent u bij de GLB of de GLC aan het juiste adres. Besluit u toch over te stappen op elektrisch rijden dan is de EQA of misschien wel de nieuwe EQS iets voor u!