mercedes-benz-citan-tourer-hero-mobiel

De nieuwe Mercedes-Benz Citan Tourer

De nieuwe Citan Tourer: geeft voor u altijd alles
Hoe wilt u de Mercedes-Benz Citan Tourer rijden?
De Citan Tourer heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 20.020

Mercedes-Benz Citan Tourer: Weet wat hem te doen staat

Met de Citan Tourer biedt Mercedes-Benz u een personenwagen op basis van een compacte bestelwagen voor zowel de particuliere als zakelijke markt. De Citan kenmerkt zich dan ook primair door een robuust uiterlijk, alsmede een flexibele en rendabele inzet en beschikt over vele uitmuntende eigenschappen als betrouwbaarheid, kwaliteit, veiligheid, flexibiliteit, duurzaamheid. Ook in financieel opzicht is de Citan een waardevolle aanwinst. Daarvoor zorgen onder andere de lage bedrijfskosten, de optimale inzetbaarheid, een aantrekkelijke prijsstelling en uiterst flexibele financieringsmogelijkheden. Daarbij zorgen het fijn afgestelde onderstel en het hoogwaardige interieur met ergonomisch bedieningsconcept voor hoog rijcomfort. 

Maak kennis met de nieuwe Citan Tourer

Mercedes-Benz presenteert de nieuwe Citan. Als u een ruime bestelwagen zoekt, waarmee u ook in de binnenstad ontspannen en wendbaar kunt rijden, dan is de nieuwe Citan de juiste keuze!

De nieuwe Mercedes-Benz Citan is met ingang van heden te bestellen en te bewonderen in de diverse Mercedes-Benz showrooms. De compacte bestelauto is in eerste instantie leverbaar als Gesloten Bestel en als Tourer. Later volgen meerdere varianten met een lange wielbasis. De consumenten adviesprijzen beginnen bij 
€ 21.050 (excl. BTW/BPM).

Wilt u de Citan Tourer van dichtbij ervaren? Boek direct een proefrit bij een dealer bij u in de buurt.

Proefrit maken in een Citan Tourer?

Interesse in een Citan Tourer?

Bekijk onze serviceabonnementen

Een Mercedes-Benz Citan Tourer kopen bij Wensink

Als officiële Mercedes-Benz dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het allerbeste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. Zo bieden wij u de meest aangename ervaring. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Citan Tourer , van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Mercedes-Benz Citan Tourer …dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

18 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz Citan Tourer

Mercedes-Benz Citan Tourer Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz Citan Tourer , zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz Citan Tourer. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Mercedes-Benz Citan Tourer Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz Citan Tourer leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz Citan Tourer Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz Citan Tourer Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz Citan Tourer leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Mercedes-Benz Citan Tourer onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz Citan Tourer. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz Citan Tourer zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-citan-tourer-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wanneer u opzoek bent naar een compacte tourer dan is de Citan een hele goede keuze. Wilt u liever meer ruimte in uw tourer dan kan de Vito Tourer een goede uitkomst bieden. Nog meer ruimte gewenst? Bekijk dan eens de Sprinter Tourer. Wanneer u wilt overschakelen naar elektrisch rijden bekijk dan de eVito Tourer.