mercedes-benz-citan-gesloten-bestelwagen-hero-mobiel

Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen

Herkenbaar in elke straat
Hoe wilt u de Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen rijden?
De Citan Gesloten Bestelwagen heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 17.225

Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen: De held van iedereen

Met de Citan heeft Mercedes-Benz haar bestelwagenfamilie verder uitgebreid en biedt zij een compacte bestelwagen voor kleine tot middelgrote bedrijven aan, die speciaal is afgestemd op de uitdagingen van de stedelijke omgeving. De Citan kenmerkt zich dan ook primair door een robuust uiterlijk, alsmede een flexibele en rendabele inzet. De moderne Citan motoren leveren eersteklas werk. Daarbij zorgt het fijn afgestelde onderstel voor een veilige en precieze handling. Tot slot zorgt het hoogwaardige interieur met ergonomisch uitgekiend bedieningsconcept en hoog comfort ervoor dat het dagelijks werk in de Citan niet alleen lichter maar ook veel plezieriger wordt.

Een Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen kopen bij Wensink

Als officiële Mercedes-Benz dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het allerbeste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. Zo bieden wij u de meest aangename ervaring. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Citan Gesloten Bestelwagen , van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen …dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

20 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz Citan Gesloten Bestelwagen zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wanneer u opzoek bent naar een compacte gesloten bestelwagen dan is de Citan een hele goede keuze. Wilt u liever meer ruimte in uw bestelwagen dan kan de Vito Gesloten Bestelwagen een goede uitkomst bieden. Nog meer ruimte gewenst? Bekijk dan eens de Sprinter Gesloten Bestelwagen. Wanneer u wilt overschakelen naar elektrisch rijden bekijk dan de eVito Gesloten Bestelwagen of de eSprinter Gesloten Bestelwagen.