mercedes-benz-B-klasse-hero-mobiel

Mercedes-Benz B-Klasse

De gezinsauto opnieuw uitgevonden
Hoe wilt u de Mercedes-Benz B-Klasse rijden?
De B-Klasse heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 48.087

Private lease

€ 549

Mercedes-Benz B-Klasse: Klaar voor de mooiste tijd van uw leven?

We hebben de gezinsauto opnieuw uitgevonden. De nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse is er. Dynamischer, comfortabeler en veiliger dan ooit tevoren. De nieuwe B-Klasse is met intelligente assistentiesystemen en functies uitgerust om ervoor te zorgen dat u nu nóg beter wordt beschermd en minder belast tijdens de rit. Deze systemen kunnen bijvoorbeeld automatisch gevaarlijke situaties waarnemen en daarvoor waarschuwen of zelfs corrigerend optreden. Kortom, samen met uw inzittenden bent u altijd in goede handen. 

Maak kennis met de nieuwe gefacelift B-Klasse

Mercedes-Benz heeft ook zijn B-Klasse vernieuwd, die qua vernieuwingen dezelfde ontwikkelingen biedt als de nieuwe gefacelifte A-Klasse. Uiteraard verandert er iets in het exterieurdesign van de nieuwe B-Klasse, met de (optionele) nieuw ontwikkelde LED-koplampen, de sportieve bumper en de grille die de auto een dynamische impuls geeft.

De restyling van de Mercedes-Benz B-Klasse introduceert motorisch ook enkele maar belangrijkste wijzigingen, alle benzinemotoren zijn standaard voorzien van een Mild-Hybride aandrijflijn (MHEV) en de Plug-In Hybride B250e kan nu 72 tot wel 82 kilometer volledig elektrisch rijden op één acculading.

De nieuwe B-Klasse is vanaf het 1e kwartaal in 2023 in de showroom te bewonderen bij Wensink.

nieuwe-mercedes-benz-b-klasse-slider-modelpagina

Proefrit maken in een B-Klasse?

Interesse in een B-Klasse?

Bekijk onze serviceabonnementen

Mercedes-Benz B-Klasse uitvoeringen

Een Mercedes-Benz B-Klasse kopen bij Wensink

Nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse kopen?

Op zoek naar een echte gezinsauto? Bij Wensink is dit mogelijk met de B-Klasse. Bij ons kunt u terecht met alles wat te maken heeft met uw B-Klasse, van aanschaf en lease tot verzekeringen en service.  Wij zien u graag bij ons verschijnen en u kunt met één van onze verkopers uw droom B-Klasse realiseren. De Mercedes-Benz B-Klasse is er ook in een plug in hybride. Daarover kunt u meer op onze site vinden

Gebruikte Mercedes-Benz B-Klasse kopen? 

Toch liever op zoek naar een B-Klasse Occasion? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Neem een kijkje op onze occasion pagina of neem contact met ons op. Aangezien de B-Klasse een gewild model is kan het zijn dat uw occasion verkocht is, neem daarom altijd contact op om te vragen of het model nog beschikbaar is. Wij hebben de Mercedes-Benz B-Klasse occasions ook in een plug in hybride. Daarover kunt u meer op onze site vinden.

Certified Mercedes-Benz B-Klasse kopen?

Op zoek naar een Gebruikte B-Klasse met Mercedes-Benz Certified? Die hebben wij ook staan bij Wensink. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz B-Klasse

Mercedes-Benz B-Klasse Financieren 

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz B-Klasse, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz B-Klasse. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz B-Klasse Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz B-Klasse leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Mercedes-Benz B-Klasse Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz B-Klasse Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz B-Klasse leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Mercedes-Benz B-Klasse onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz B-Klasse. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Mercedes-Benz in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz B-Klasse zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-b-klasse-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz

Bent u op zoek naar een andere auto met bijvoorbeeld een hoge instap dan is de B-Klasse zeker iets voor u. Wanneer u opzoek bent naar een compacte Mercedes-Benz is de A-Klasse uitermate geschikt voor u. Bent u meer opzoek naar een limousine of een estate dan kan de C-Klasse limousine of de E-Klasse Estate wat voor u zijn. Toch liever een hogere instap gewenst? Dan bent u bij de GLB of de GLC aan het juiste adres. Besluit u toch over te stappen op elektrisch rijden dan is de EQA of misschien wel de nieuwe EQS iets voor u