kia-ceed-familie-hero-mobiel

Vernieuwde Ceed-range 

vanaf nu in de showroom

De vernieuwde Ceed-range

De Ceed Hatchback, Ceed Sportswagon en ProCeed zijn eindelijk in de showroom te bewonderen. Kom snel langs  bij 1 van onze vestigingen om hem als 1 van de eersten te bewonderen.  De verschillende uitvoeringen zijn stuk voor stuk voorzien van de nodige vernieuwingen in zowel het exterieur als het interieur. Daarnaast is de Ceed line-up voorzien van nog meer hightech features en geëlektrificeerde aandrijflijnen. De vijfdeurs hatchback, sportswagon en shooting brake hebben een volledig opnieuw ontworpen voorzijde en sportieve updates aan de achterzijde. Highlights zijn het nieuwe front inclusief LED-verlichting en mooie stijlaccenten in de bumper, een vernieuwde achterzijde met LED-achterlichten en een hoogglans zwarte diffuser, nieuwe velgdesigns en een designupgrade voor de GT-modellen. 

Vergelijk de Kia Ceed-range

Het interieur

het interieur is subtiel geüpdatet ten opzichte van de voorganger. Het interieur is voorzien van nieuwe materialen en is voorzien van een 12,3 inch digitaal instrumentenpaneel in combinatie met een 10,25 inch multimedia- en navigatiescherm met tal van nieuwe functies. De nieuwe connectiviteitsfuncties omvatten onder andere een verbeterde zoekfunctionaliteit via spraakherkenning, een agendalink van derden met het navigatiesysteem en een valetmodus om de locatie van de auto te kunnen volgen wanneer anderen ermee rijden. Een andere nieuwe functie is de last-mile navigatie met augmented reality. Ceed-rijders kunnen hiermee de laatste meters van de geparkeerde auto naar de eindbestemming navigeren via de app. De Ceed Sportswagon PHEV biedt extra slimme functies, zoals het op afstand starten en stoppen van het laden van de batterij. 

kia-ceed-slider-3

Het exterieur

De vernieuwde Ceed-modellen krijgen een compleet nieuwe voorkant waarop he tnieuwe Kia-loog prijkt. Het nieuwe symbool voor ‘Movement that inspires’. De iconische Tiger Nose grille heeft nu een zwarte hoogglansafwerking met details van satijnchroom. De plug-in hybrids krijgen een nieuwe, gesloten grille met een opvallende afwerking in contrasterende patronen.

Aan beide kanten in de voorbumper bevinden zich twee grote luchtinlaten, voor een betere efficiency en een sportievere uitstraling. Andere nieuwe designelementen zijn de satijnchroomafwerking van het onderste luchtinlaatrooster en de vloeiende lijnen die doorlopen tot in de voorste wielkasten. 

Alle Ceed-modellen krijgen nieuwe full-LED-koplampen met geïntegreerde LED-dagrijverlichting. De LED-mistlampen en de groot-/dimlichten zijn omringd door drie pijlvormige LED-modules. De LED-dagrijverlichting fungeert ook als richtingaanwijzer. De vijfdeurs GT-Line en GT krijgen nieuw ontworpen LED-achterlichtunits bestaande uit 48 honingraatvormige modules, omgeven door een rood frame. De multifunctionele modules zijn gepositioneerd in vijf rijen, achter getint glas. Nieuw voor deze GT-Line en GT uitvoeringen is dat de LED-richtingaanwijzers in sequentie oplichten. 

Prijzen van de Ceed-range 

De nieuwe Ceed-range was al enige tijd te bestellen. Prijzen beginnen bij € 24.095,-* voor de Kia Ceed Hatchback (1.0 T-GDi ComfortLine), als Sportswagon is hij er vanaf € 25.095,-*. De sportief gelijnde ProCeed is te rijden vanaf € 32.095,-*, terwijl de nieuwe Kia Ceed Sportswagon PHEV plug-in hybride vanaf € 34.695,-* in de prijslijst staat. Eind oktober staan de nieuwe Ceed-modellen in de showroom. 

Wensink laadoplossingen

Wensink zorgt er graag voor dat u aangenaam onderweg bent. Juist ook als het gaat om elektrische mobiliteit. Wanneer u een elektrische auto leaset, dan wilt u daar een passende laadoplossing bij. Wensink helpt u graag met alle mogelijke laadoplossingen van laadpalen tot en met een Europese Wensink Laadpas. Wel zo aangenaam!

Laadpalen en oplossingen voor thuis

Wensink laadpas; voor het laden bij publieke laadpalen

* Consumentenadviesprijs inclusief kosten rijklaarmaken bestaande uit: het transporteren, reinigen en poetsen van de auto, de kentekenplaten, handling- en administratiekosten, recyclingbijdrage, legeskosten, kosten tenaamstelling, een modelspecifieke mattenset en een veiligheidshamer.