wensink-onderhoud-hero-mobiel

Dealeronderhoud bij Wensink Kia

Onderhoud zoals het hoort

Waarom dealeronderhoud?

Je wilt graag zeker zijn dat jouw Kia in bekwame handen is wanneer je hem aflevert voor onderhoud of reparaties. Je wilt graag dat jouw Kia onderhouden wordt met originele onderdelen en de voorschriften van de fabrikant. Wij delen deze mening met je en daarom bieden wij Wensink dealeronderhoud: onderhoud volgens de voorschriften van de fabrikant, met originele onderdelen. Wensink dealeronderhoud bestaat voor al het onderhoud aan jouw Kia . Jouw Kia wordt enkel onderhouden door specialisten met een goede opleiding, die jouw Kia  kennen als geen ander. Jouw Kia behoudt dan bovendien de fabrieksgarantie √©n je kunt aanspraak maken op mobiliteitsgarantie. Dit betekent dat je geen additionele pechservice af hoeft te sluiten.

U kunt direct een afspraak inplannen bij de Wensink werkplaats.

werkplaatsplanner-blok-kia-mobiel

Onderhoud
aan uw auto
zo geregeld!

maak een
werkplaatsafspraak

Maak eenvoudig en snel een afspraak in onze werkplaatsplanner. Weer veilig en vertrouwd de weg op. Dat is wel zo aangenaam!

Binnen twee minuten geregeld!

Geen gedoe, ook niet achteraf

Persoonlijke aandacht voor ieder voertuig

Niet goed, binnen 14 dagen uw geld terug

Nog meer gemak met een service- abonnementen

Je kunt er ook voor kiezen om een serviceabonnementen bij ons af te sluiten. Hiermee ben je voor een vast bedrag per maand te allen tijde verzekerd van professioneel onderhoud. Verschillende mensen hebben verschillende persoonlijkheden en behoeften, daarom hebben wij meerdere serviceabonnementen bedacht. Zo kunnen we er zeker van zijn iedereen een passend pakket te bieden. Bekijk al onze serviceabonnementen hier!

Heb je vragen over dealeronderhoud, of heeft jouw auto een onderhoudsbeurt nodig? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen. Aangenaam!

wensink-werkplaats-kleine-beurt-slider